Новини :: Чемпіонат області

Відбулися заключні матчі 3-го туру в Першій лізі

Відбулися заключні матчі 3-го туру в Першій лізі

У понеділок, 28 листопада, відбулися два заключні матчі 3-го туру в Першій лізі. "Вихор" (Ямниця) зустрічався з "ДФС".

Матч розпочався дуже активно. Уже на першій хвилині суперники обмінялися голами, то ж уболівальники розраховували побачити цікаву та багату на голи гру. Вона вийшла цікавою, але не такою вже гольовою. Причина тут у реалізації моментів, яких гравці обох команд створили предостатньо, а втілити їх у результат не зуміли.

"Вихору" вдалося забити "в роздягальню" й відразу на старті другого тайму. "Податківці" не мирилися з поразкою і все більше атакували ворота суперника. І їм вдалося спочатку зрівняти рахунок, а через хвилину Микола Сікач забив переможний гол, зробивши "хет-трик" – 3:4.

Цікаво проходив матч між МФК "Микуличин" та "Ураган-ПНУ". Команди суттєво підсилили свої склади й прагнули здобути першу перемогу у змаганнях. Склад студентів "поповнили" друголігові "тепловики" – Артур Комар, Роман Прошак, Владислав Приймак та Тарас Бойко. Щоправда, у їх діях прослідковувалося ще багато футбольного, однак, саме вони забили два голи.

А "горяни" підсилилися суто футзальними виконавцями – Дмитро Мельниченко, Василь Белей та Юрій Вістовський. "Дозаявка" микуличинців спрацювала краще й забила чотири м’ячі, Мельниченко записав "хет-трик" – 4:2.

Відбулися заключні матчі 3-го туру в Першій лізі

Відбулися заключні матчі 3-го туру в Першій лізі

Комітет з організації проведення змагань АМФІФО