Новини :: Чемпіонат області

Лідери відчули супротив

Лідери відчули супротив

У третьому турі обласного чемпіонату лідери відчули справжній  тиск своїх суперників.

"Віза Вторма" зустрічалася із коломийським "Sandalino". Матч видався напруженим і бойовим. Івано-Франківці одразу пішли у наступ, щоб забити "швидкий" м'яч і надалі вести гру у своєму руслі. Суперник гідно прийняв перші удари, а на першій контратаці відкрив рахунок у матчі. "Кинжальний" постріл у "дев'ятку" зробив Микола Ковцун. "Мануфактурники" не довго переживали таку невдачу і через хвилину Ігор Білик "замкнув" красиву комбінацію партнерів точним ударом у ворота суперника. Надалі команди демонстрували хороший футзал, комбінуючи старалися розіграти м'яч "до вірного". Складалося враження, що на перерву вони підуть за нічиєї, але досвідчені гравці "Візи" за кілька секунд до сирени вдало розіграли стандарт і Білик красиво у падінні забив другий м'яч. По перерві коломияни, розуміючи, що втрачати їм нічого, запропонували відкритий футзал і мали не одну нагоду відзначитися. Однією скористався Роман Гаврилюк. Господарі мали значно більше нагод, щоб забити м'яч, але цього вечора їм на перешкоді стояв воротар "Sandalino" Ігор Гавадзюк, який здесяток разів виручив партнерів. Та нічийний підсумок не входив у плани гравців "Візи" і вони все-таки дотисли суперника. Переможний удар вдався Василю Гурику – 3:2.

"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – "SANDALINO" (Коломия) – 3:2 (2:1).

04 грудня 2016 р. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледж фізичного виховання. 120 глядачів.

Голи: І. Білик (5, 14), В. Гурак (25) – М. Ковцун (4), Р. Гаврилюк (19).

"Віза Вторма": Є. Борсук, І. Подолюк, С. Паньків, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, О. Перепічка І. Білик, І. Кушецький. Тренер В. Перепічка.

"Sandalino": І. Гавадзюк, Р. Гаврилюк, С. Дак, В. Костюк, А. Сочка, М. Ковцун, А. Олійник, Пав. Уштан, Пет. Уштан, М. Ніньовський. Тренер – В. Корнута.

 Попередження: Р. Горбатий (17), Р. Уграк (22) – А. Олійник (8), М. Ковцун (27).

Арбітри: Я. Вовчок, М. Попух, А. Яцурак, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


Не менш драматично проходив матч між МФК "Ревера" і "Ураган-2 КФВ". У цьому сезоні "муніципали" зібрали досить хороших виконавців у своєму складі, але ніяк не можуть зігратися, щоб здобути перші очки. У першому таймі гра складалася для них добре і нічийний підсумок вселяв надію у вболівальників "Ревери". Однак, початок другої половини вніс сумніви, Василь Баланик відразу після розіграшу м'яча з центру точним ударом відправив його у сітку воріт "городян". Швидкий гол на старті другої половини матчу "розізлив" гравців "Ревери" і вони почали частіше порушувати Правила гри, заробляючи фол за фолом. Але попри це Володимиру Рію вдалося забити красивий гол. Рівновага протрималася недовго і молоді "фізкультурники" вийшли вперед. На цей час суперник встиг назбирати критичну кількість фолів за що був двічі покараний 10-метровими ударами. Перший раз "ураганівці" не забили, а з другої спроби були точними. Гол престижу "реверівці" забили на останній хвилині.

МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 КФВ" (Івано-Франківськ) 2:3 (0:0).

04 грудня 2016 р. 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: В. Рій (21), Р. Мироняк (30) – В. Баланик (16), А. Демяник (23), А. Голей (-- 24), Ю. Іванишин (++ 27).

МФК "Ревера": М. Филипюк, В. Рій, Ю. Федчишин, А. Олексик, Т. Турчинський, Р. Мироняк, Я. Гнатюк, В. Маковійчук, І. Шинкарик, Л. Куріш, Р. Зубкевич.  Тренер – І. Сорока.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, В. Баланик, Н. Швед, А. голей, А. Демяник, А. Муравський, Ю. Іванишин, В. Гнатковський, О. Негела, В. Довгунь.  Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: Ю. Федчишин (22), Я. Гнатюк (24), Л. Куріш (27).

Арбітри: М. Липко, П. Липецький, Я. Вовчок, М. Попух.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


Вперше у новому сезоні у вищій лізі перед своїми вболівальниками "показався" долинський МФК "Нафтовик". У гості до них приїхав франківський "Ураган-4". Матч обласного чемпіонату доповнював футзальний вихідний районних змагань. Команди зробили перерву у своїх змаганнях, щоб "оцінити", як грають більш досвідчені майстри "малого футболу". То ж вболівальників у залі ДЮСШ було багато. Та й команди не обділили їх, забивши на двох десять голів. Скорострільною була середина першого тайму та його закінчення. На перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь господарів. У другому таймі долиняни знову скоріше забили, але франківці не відставали. Гості часто вдавалися до гри з п'ятим польовим і це було до вподоби вболівальникам, які гаряче підтримували "своїх" у бажанні забити гол у "порожні" ворота. Впевнена гра господарів принесла їм першу домашню перемогу з рахунком 6:4.

МФК "НАФТОВИК" (Долина) – "УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) –  6:4 (3:2).

04 грудня 2016р. 13.00. Долина. Спортивний зал ДЮСШ. 300 глядачів.

Голи: Г. Яворський (7, 14, 25), І. Паньків (8), Р. Покачайло (17), О. Локатир (21) – В. Гундяк (7, 30), Д. Андрусяк (14, 20).

МФК "Нафтовик": С. Димид, С. Локатир, О. Локатир, Є. Петрик, Р. Покачайло, Г. Яворський, В. Лаврінок, О. Шатковський, І. Паньків, М. Гала, А. Громоляк. Тренер – С. Димид.

"Ураган-4": т. Кузик, М. Слободян, Д. Андрусяк, В. Гундяк, А. Канюк, В. Ханас, Ф. Кавінський. Тренер – В. Гундяк.

Попередження: не було.

Вилучення: Т. Кузик (23, позбавлення суперника явної гольової можливості).

Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, М. Гудима, В. Гронський..

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.


Результати матчів  4-го  туру неділя 04 грудня :

"Віза Вторма" – "SANDALINO" - 3:2

ФК "Ревера" – "Ураган-2 КФВ" - 2:3

МФК "Нафтовик" – "Ураган-4" - 6:4

"Трейд Захід Буд" – вихідний

БОМБАРДИРИ: 3 - Самочко Назар ("Т З Б"), Яворський Георгій ("Нафтовик"), Гаврилюк Роман ("Sandalino"), Баланик Василь ("Ураган-2 КФВ")

Лідери відчули супротив
Георгій Яворський – автор хет-трику у ворота "Урагану-4"
Лідери відчули супротив
Ігор Гавадзюк рятує ворота "Сандаліно"
Лідери відчули супротив
"Ураган-2 КФВ" забиває "Ревері"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області