Новини :: Чемпіонат області

Важкі перемоги лідерів

Важкі перемоги лідерів

У звітному турі лідери чемпіонату Івано-Франківщини з футзалу зустріли відчайдушний опір суперників.

"Віза Вторма" зустрічалася із аутсайдером чемпіонату МФК "Ревера". За підбором виконавців муніципальна команда могла би суперничати у боротьбі за медалі, але на сьогодні у активі МФК "Ревера" нема жодного очка. Цей фактор, напевно, дещо "розслабив" лідера в очному протистоянні. Та й матч розпочався для "Візи" дуже вдало. Вже у дебюті у воротах МФК "Ревера" побувало два м'ячі. Хвилинна втрата концентрації з боку гравців "Візи" дозволили супернику скоротити рахунок. Тільки після пропущеного голу "мануфактурники" повністю заволоділи ініціативою і "насіли" на ворота суперника. Однак, втілити свою перевагу у голи підопічним Володимира Перепічки не вдавалося, а перед самою перервою вони ще й пропустили. "Гол у роздягальню" не надто засмутив гравців "Візи". Як і у першому таймі вони у дебюті другого знову забили. А от далі справа з реалізацією створених моментів не йшла та й суперник все частіше турбував володіння Орищука. Напружений і дещо нервовий другий тайм перетворився у "гойдалки" і фортуна могла посміхнутися будь-кому. А це не входило у плани амбітного лідера чемпіонату, який тепер виступає на кілька "фронтів" і змушений економно витрачати сили, набираючи максимум очок всюди. "Ревера" не мала бажання миритися з черговою поразкою і мала ряд гольових нагод, щоб знову зрівняти рахунок у матчі. Але наприкінці матчу, захопившись атакою, дозволили "Візі" вчетверте забити і встановити остаточний рахунок у матчі на свою користь – 4:2.

МФК "РЕВЕРА"(Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 КФВ" (Івано-Франківськ) - 2:4 (2:2).

18 грудня 2016 р. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Голи: Я. Гнатюк (4), В. Рій (15) – Р. Уграк (2), І. Подолюк (3), С. Паньків (17, 28).

МФК "Ревера": М. Филипюк, В. Рій, Ю. Федчишин, А. Олексик, Т. Турчинський, М. Курчій, Я. Гнатюк, В. Маковійчук, І. Шинкарик, Л. Куріш, Р. Зубкевич.  Тренер – І. Сорока.

"Віза Вторма": О. Орищук, Є. Борсук, І. Подолюк, С. Паньків, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, О. Перепічка І. Білик, І. Кушецький. Тренер В. Перепічка.

Попередження: Л. Куріш (20), - І. Подолюк (19), О. Веприк (19).

Арбітри: Я. Вовчок, М. Липко, Б. Морозюк, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.


Не втратили очок до очного протистояння з "Візою Вторма" і студенти-фізкультурники. На цей раз вони вперше у своїй біографії зустрічалися з МФК "Нафтовиком" у Долині. Не звичні умови залу не вплинули на "ураганівців" і вони першими відкрили рахунок у матчі. Пропустивши, "нафтовики" кинулися відігруватися, але більш вправні футзальні гості впевнено тримали оборону і не менш гостро контратакували. В цей час вдало діяв на останньому рубежі воротар долинян Святослав Димид, який щонайменше тричі врятував партнерів від неприємностей. Господарі зуміли відігратися на початку другого тайму. Та івано-франківці були налаштовані рішуче і знову перехопили ініціативу, під час розіграшу одного із стандартів знову вийшли вперед. Ситуація у матчі знову повторилася – "нафтовики" кинулися відігруватися. Всі пішли на "штурм" воріт "Урагану", необачно залишивши порожніми свої ворота. Така витівка дорого обійшлася господарям. Суперник перехопив м'яч і Назар Швед покотив його у незахищені ворота. Через 25 секунд Орест Януш зумів скоротити розрив у рахунку. Долиняни переходять на гру з п'ятим польовим, відчайдушно штурмують ворота "Урагану", але врятуватися від поразки не можуть. "Ураган-2 КФВ" здобуває важливу перемогу на виїзді і продовжує переслідувати "Візу Вторма". У наступному турі на підопічних Юрія Костишини та Івана Данилишина чекає на менш важливий матч проти "Трейд Захід Буду". Але перед цим матчем молоді ураганів ці у середу 21 грудня здійснять вояж до Львова, де у рамках змагань другої ліги зустрінуться з "Енергією-2 ЛДУФК".

МФК "НАФТОВИК" (Долина) – "УРАГАН - 4" (Івано-Франківськ) - 2:3 (0:1).

18 грудня 2016р. 12.00. Долина. Спортивний зал ДЮСШ. 100 глядачів.

Голи: О. Локатир (17), О. Януш (28) – Н. Швед (7, 27), А. Голей (22).

МФК "Нафтовик": С. Димид, С. Локатир, О. Локатир, Є. Петрик, Р. Покачайло, О. Шатковський, І. Паньків, М. Гала, А. Громоляк, О. Януш, М. Бабінчук. Тренер – С. Димид.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, В. Баланик, Н. Швед, А. Голей, А. Демяник, Ю. Іванишин, Д. Щипчик, В. Довгунь, І. Бобко. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: С. Локатир (27), О. Локатир (29) – Н. Швед (14), А. Голей (25).

Арбітри: М. Липко, Я. Добрянський, П. Липецький, Р. Пиж.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.


Цікавим і результативним видався матч між "Трейд Захід Будом" та коломийським "Sandalino". Гравці обох команд розуміли значимість результату у цьому матчі. Саме цим можна пояснити надто обережні і виважені дії гравців у першому таймі цього поєдинку. Суперники розігрували м'яч "до вірного", а воротарі Ігор Гавадзюк та Святослав Рибак діяли бездоганно. Тому на табло після першого тайму "світилися" скупі нулі. Все змінилося у другому таймі. Спочатку гольову круговерть закрутили коломияни. На 18-й хв. "розмочив" гольову посуху Андрій Ковальчук точним ударом у "девятку". Через 22 секунди він  "замкнув" простріл партнера, а ще за 30 секунд Олександр Тодорак зробив перевагу "Sandalino" досить вагомою. Так за півтори хвилини "будівельники" "горіли" 3:0. І тільки після четвертого голу "ТЗБ" "прорвало". Тепер їм вдався справжній гольовий штурм воріт суперника. За дві хвилини вони скоротили розрив у рахунку до мінімуму – 4:3. Але коломияни зуміли перехопити ініціативу і забили п'ятий гол, а Ковальчук відзначився вчетверте у матчі! "ТЗБ" йде на фінішний штурм, застосовуючи гру з п'ятим польовим. І це приносить їм результат. Спочатку Іван Ципердюк з гострого кута забиває, а на останніх секундах цього драматичного протистояння Назар Самочко рятує свою команду від поразки, зрівнюючи рахунок у матчі – 5:5.

"ТРЕЙД ЗАХІД БУД" (Івано-Франківськ) – "SANDALINO" (Коломия) - 5:5 (0:0).

18 грудня 2016 р. 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледж фізичного виховання. 120 глядачів.

Голи: І. Ципердюк (22, 29), А. Кукурудз (23), О. Вонс (23), Н. Самочко (30) – А. ковальчук (18, 18, 22, 27), О. Тодорак (19).

"Трейд Захід Буд": С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, Н. Самочко, В. Вікуловський, Ю. Береговський, О. Вонс, Н. Брицький, А. Стецьків, М. Чугайда. Тренер М. Ткачук.

"Sandalino": І. Гавадзюк, М. Ковцун, А. Олійник, О. Блонський, А. Ковальчук, М. Свірідов, О. Тодорак. Тренер – В. Корнута.

 Попередження: Н. Самочко (19), Ю. Береговський (20) – О. Блонський, (26), М. Ковцун (30).

Арбітри: Т. Демянчук, Б. Морозюк, М. Липко, Я. Вовчок.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.


БОМБАРДИРИ: 4 – Самочко Назар ("ТЗБ"), Гундяк Василь ("Ураган-4"),     Гаврилюк Роман, Андрій Ковальчук ("Sandalino")

            У суботу 24 грудня у матчах 7-го  туру зустрінуться:

15.00 - "Ураган-4" – МФК "Ревера"

16.00 - "Ураган-2 КФВ" – "Трейд Захід Буд"

17.00 - "Віза Вторма" – МФК "Нафтовик"

"SANDALINO" – вихідний


Важкі перемоги лідерів
Назар Швед двічі забив "Нафтовику"
Важкі перемоги лідерів
Василь Гурак відкрив рахунок...
Важкі перемоги лідерів
Андрій Ковальчук автор чотирьох голів "ТЗБ"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області