Новини :: Чемпіонат області

За крок до проміжного фінішу

За крок до проміжного фінішу

За крок до проміжного фінішу у змаганнях першої ліги обласного футзалу визначилися два лідера.

Центральним у 6-му турі був матч у Городенці, де місцевий СК приймав МФК "Алан". Гості з Івано-Франківська ретельно готувалися до цього матчу, адже розуміли, що це один з головний поєдинків у боротьбі за нагороди першості. Бойовий настрій передався і на саму гру. Вже у дебюті матчу досвідчений Володимир Хома точним ударом у нижній кут відкрив рахунок у матчі. Городенківці дещо розгубилися, але палко підтримані місцевою "торсидою", скоро перехопили ініціативу і один за одним створювали гострі моменти біля воріт гостей. Аланівці старалися більше контролювати м'яч і розігрували свої комбінації до "вірного". Однак, такі дії у першому таймі нікому результату не принесли. Друга половина матчу розпочалася натиском господарів і суперник вже не встигав за рухливими молодими городенківцями. А на 17 хв. недисциплінований поступок Нагірного у центрі площадки призвів до вилучення у складі "Алану"  і СК "Городенка" зрівняв рахунок. Після цього гра набула жорсткого характеру і гравці обох команд більше фолили ніж грали на конструктив. У такій обстановці,як не дивно, краще зорієнтувалися молоді городенківці, які зуміли реалізувати свої гольові моменти. Спочатку досвідчений Василь Шевчук забив, а за дві хвилини до сирени відзначився Сергій Беспалов. "Алан" перейшов на гру з п'ятим польовим, але нервозність і зайвий поспіх завадив досвідченим івано-франківцям врятувати хоча б очко у цьому протистоянні. То ж  СК "Городенка" здобув важливу перемогу над одним із конкурентів у боротьбі за нагороди змагань з рахунком 3:1.

СК "Городенка" (Городенка) – "АЛАН" (Івано-Франківськ) - 3:1 (0:1).

17 грудня 2016 р. 15.00. Городенка. Спортивний зал ДЮСШ. 150 глядачів.

Голи: Р. Харук (17), В. Шевчук (20), С. Беспалов (22) – В. Хома (3).

СК Городенка: І. Григорів, Д. Шинкарук, В. Шевчук, В. Гультай, В. Валовський, Т. Петришин, А. Садовський, Р. Харук, М. Липчук, С. Беспалов. Тренер – Ю. Гавриш.

Алан: М. Галущак, В. Хома, А. Соколенко, І. Нагірний, Р. Барчук, Ю. Поліщук, Ю. Атаманюк, М. Бойко, Р. Галка, Є. Соколенко, О. Деделюк. Тренер – О. Дорош.

Попередження: Р. Харук (9) – А. Соколенко (24).

Вилучення: І. Нагірний (15 за удар суперника рукою підчас гри)

Арбітри: Б. Морозюк, М. Гудима, П. Липецький, О. Орищак..

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

За крок до проміжного фінішу
Матч у Городенці

Матчем воротарів охрестили вболівальники поєдинок між "Вихором" та МФК "Микуличин". Андрій Вандзляк за ямничан та Микола Ключівський за горян стояли  "горою", щоб не пропустити і принести перемогу у цьому матчі. Атака обох команд тільки по разу відзначилася. То ж у підсумку бойова нічия – 1:1.

"ВИХОР" (Ямниця) – МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) – 1:1 (1:0).

18 грудня 2016 р. 18.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: В. Мухтаров (5) - М. Ліхновський (13).

Вихор: А. Вандзіляк, А. Бибик, В. Ілащук, В. Наконечний, В. Мухтаров, Ю. Дякун, Л. Гринькевич, Г. Галіпчак, Н. Ванченко. Тренер – Р. Смеричанський.

Микуличин: М. Ключівський, Ю. Вістовський, Д. Мельниченко, М. Ліхновський, Д. Петращук,  В. Ільків, В. Белей, І. Цурак. Тренер – В. Белей.

Попередження: В. Мухтаров (5), Г. Галіпчак (7), А. Вандзіляк (14), В. Наконечний (17).

Арбітри: М. Липко, Я. Вовчок, Т. Демянчук, Б. Морозюк.

Спостерігач арбітражу – В. Луцький.

За крок до проміжного фінішу
"Вихор" і "Микуличин" сильнішого не виявили

Податківці ледь не втратили очки у матчі з "Галицьким Двором". Пропустивши курйозний авто гол у середині першого тайму, вони ніяк не могли "пробити" оборону "будівельників". І тільки невпевнена гра в обороні гравців "Галицького Двору" дозволила "ДФС" спочатку зрівняти рахунок, а на останніх секундах забити переможні два голи. Гол престижу був мізерною втіхою для "Галицького Двору".

"ДФС" (Івано-Франківськ) – "ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) - 3:2 (0:1).

18 грудня 2016 р. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: А. Гузьо (аг 7), Б. Ольшанецький (18), М. Сікач (23), Р. Третяк (24) – П. Петрунчак (24).

ДФС: С. Петруняк, А. Паркулаб, М. Сікач, П. Ткаченко, В. Бучинський, Р. Третяк, Б. Ольшанецький, А. Гузьо. Тренер – В. Яцишин.

Галицький Двір: М. Трач, Т. Гнатишин, В. Павлик, П. Петрунчак, Т. Овчар, О. Гнатишин, В. Іванов, В. Трушко, Я. Демків, В. Щербина, В. Яценко. Тренер – Т. Гнатишин.

Попередження: С. Петруняк (21) – П. Петрунчак (24).

Арбітри:  Б. Морозюк, Т. Демянчук, Я. Вовчок, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

За крок до проміжного фінішу
Як не захищалися "будівельники" "податківці" все-таки забили

Першу перемогу у змаганнях у звітному турі святкували гравці "Медика". Саме у студентському "дербі" проти "Урагану- ПНУ",  підопічні Романа Ярого добилися успіху. А розпочиналося все не на користь медиків. Вже на 10 секунді з першої атаки ураганівці відкрили рахунок. Скорострільний гол в активі Артура Комара. Відігралися медики наприкінці першого тайму зусиллями Володимира Федорюка. У другому таймі суперники по разу "вкололи" один одного. І, коли видавалося, що матч завершиться внічию, медики видали результативну контратаку, яку точним ударом завершив Юзеф Халід.

"МЕДИК" (Івано-Франківськ)  – "УРАГАН-ПНУ" (Івано-Франківськ) - 3:2 (1:1).

18 грудня 2016 р. 20.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: В. Федорюк (9),  Р. Сморжанюк (18), Юзеф Халід (23) - А. Комар (1), Р. Прошак (16).

Медик: Б. Тягур, О. Синдунь, В. Федорюк, Юзеф Халід, Б. Пиндиківський, Т. Василів, З. Василик, Я. Стовпюк, Мустафа Азат, Б. Бородиця, Р. Сморжанюк, О. Твердохліб. Тренер – Р. Ярий.

Ураган-ПНУ: А. Петрик, Р. Прошак, Н. Синюк, В. Букатюк, М. Довгомеля, О. Поліщук, А. Комар, Т. Бойко. Тренер – В. Салій.

Попередження: Б. Бородиця (23) – А. Комар (10).

Арбітри: М. Липко, Б. Морозюк, Я. Вовчок, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

За крок до проміжного фінішу
"Медики" перемогли "Ураган-ПНУ"

БОМБАРДИРИ: 11 Сікач Микола ("ДФС"), 9 Барчук Роман ("Алан"), 7 Беспалов Сергій ("Городенка"), 6 Мельниченко Дмитро ("Микуличин"), Мухтаров Віталій ("Вихор"), Харук Руслан ("Городенка")

Дискваліфіковані у 7-му турі: Нагірний Ігор ("Алан"), Бородиця Богдан ("Медик")

У 7-му турі 24 грудня (субота) зустрічаються:

18.00 = "Микуличин" – "Алан"   

19.00 = "ДФС" – СК "Городенка"

20.00 = "Ураган-ПНУ" – "Вихор"

21.00 = "Галицький Двір" – "Медик"  

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області