Новини :: Чемпіонат області

Вольова перемога "ТЗБ"

Вольова перемога  "ТЗБ"

Вольова перемога  "ТЗБ"  над "Ураганом-4" у перенесеному матчі пятого туру вищої ліги чемпіонату області з футзалу.

Фаворитом у цьому двобої вважався "Трейд Захід Буд", адже у цій команді вдало поєднано досвід і молодість. Саме завдяки цим якостям "будівельники" виграли чемпіонат міста і у нинішньому сезоні стараються підкорювати обласні вершини. Але суперник також з амбіціями, особливо футзальними. То ж матч розпочався  обопільними атаками і лише брак точності при завершенні не дозволяв мячу опинитися у сітці воріт. А вперше він потрапив у сітку воріт ураганівців за 30 секунд до сирени на перерву. Михайло Ткачук виявився найспритнішим у штрафному майданчику. "Гол у роздягальню" допоможе у другому таймі – саме так думали "будівельники". І були здивовані, коли одразу після пропущеного м’яча за 30 секунд до перерви ураганівці "взялися" за свій "коньок" – пішли грати з п’ятим польовим. А яким було здивування "ТЗБ", коли через 10 секунд цей "коньок" спрацював – Михайло Слободян вміло переправив м’яч у ворота після чітко розіграної комбінації партнерів. Така розв’язка першого тайму була відчутною у діях гравців вже у другій половині. Ціна помилки тиснула на гравців і вони надто хвилювалися через що допускали промахи. Першими на гол награли ураганівці. Знову відзначився Слободян. Суперник не чекав такого розвитку у матчі, але діяв спокійно, розігруючи м’яча "до вірного". Досвідчений Олександр Вонс вкотре наважився на удар по воротах і м’яч "пробив" оборону суперника. Зрівнявши рахунок, "будівельники" продовжували розхитувати оборону "Урагану-4" довгими перетасовками та розіграшами. Ураганівці старалися довгими передачами вивести Слободяна в атаку. Такі дії не приносили нікому із суперників результату і матч, напевно, закономірно наближався до нічийного підсумку. Але Михайло Ткачук повів партнерів у завершальну атаку і за 6 секунд до сирени забив переможний гол! Така дещо несподівана розвязка цього двобою.

"УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) – "Трейд Захід Буд" (Івано-Франківськ) - 2:3 (1:1).

21 грудня 2016 р. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 20 глядачів.

Голи: М. Слободян 15, 21  – М. Ткачук 15, 30, О. Вонс 23.

"Ураган - 4": Ю. Павликівський, Т. Кузик, В. Гундяк, М. Слободян, Д. Андрусяк, В. Лесів, А. Канюк, Ф. Кавінський.   Тренер – В. Гундяк.

"Трейд Захід Буд": С. Рибак, І. ципердюк, Я. Ципердюк, М. Ткачук, А. Кукуркдз, О. Вонс, Ю. Береговський, В. Вікуловський, А. Стецьків, Н. Брицький, О. Гатило, М. Чугайда, М. Лаврук. Тренер – М. Ткачук.

Попередження: А. Канюк ( 19), В. Гундяк (21).

Арбітри:  Б. Морозюк, М. Гудима, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.


БОМБАРДИРИ: 4 - Гаврилюк Роман ("Sandalino"), Гундяк Василь ( "Ураган-4"), 3 - Самочко Назар ("Трейд Захід Буд"), Яворський Георгій ("Нафтовик"), Баланик Василь   ("Ураган-2 КФВ")

Вольова перемога ТЗБ

Вольова перемога ТЗБ

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області