Новини :: Чемпіонат області

Відбулося засідання контрольно-дисциплінарної комісії АМФІФО

Відбулося засідання контрольно-дисциплінарної комісії АМФІФО

Відбулося засідання контрольно-дисциплінарної комісії АМФІФО на якому розглянуто і прийнято рішення щодо результатів двох матчів першості області у першій лізі. Нагадаємо, що два матчі сьомого туру у першій лізі арбітри припинили за 1 хвилину до їх завершення.

Так, рахунок (на 23-ю хв. був 3:0 на користь "ДФС") матчу між "ДФС" і СК "Городенка", який було припинено через застосування підчас матчу вболівальниками з Городенки петарди, залишено в силі згідно ст.13 п.1 Дисциплінарних правил АМФІФО. До порушників застосовано дисциплінарні та фінансові стягнення.

Рахунок (на 23-ю хв. був нічийним 4:4) матчу між "Ураган-ПНУ" та "Вихор" (Ямниця) змінено. Команді "Вихор" згідно ст. 13 п.1 Дисциплінарних правил АМФІФО зараховано технічну поразку –:+, а "Ураган-ПНУ" – технічну перемогу +:–. До порушників також застосовано дисциплінарні та фінансові стягнення.

З підсумковою турнірною таблицею першого кола змагань з футзалу першості області у першій лізі можна ознайомитись у розділі сайту ЗМАГАННЯ, а з протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету АМФІФО – відповідно у розділі сайту ДОКУМЕНТИ.

БОМБАРДИРИ: 11 – Сікач Микола ("ДФС"), 9 Барчук Роман ("Алан"), 7 Беспалов Сергій ("Городенка"), 6 Мельниченко Дмитро ("Микуличин"), Мухтаров Віталій ("Вихор"), Харук Руслан ("Городенка"), Комар Артур ("Ураган-ПНУ"), Щербина Василь ("Галицький Двір")

Дискваліфіковані у 8 турі: Нагірний Ігор ("Алан"), Куріш Любомир ("Галицький Двір"), Вістовський Юрій ("Микуличин"), Мельниченко Дмитро ("Микуличин"), Вандзіляк Андрій ("Вихор"), Ілащук Василь ("Вихор"), Бибик Андрій ("Вихор")

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області