Новини :: Чемпіонат області

"Нафтовик" перемагає "Sandalino"

"Нафтовик" перемагає "Sandalino"

"Нафтовик" перемагає "Sandalino" у перенесеному матчі п’ятого туру вищої ліги чемпіонату області з футзалу.

У передостанній день 2016 року відбувся цей матч. Він видався щедрим на голи, безкомпромісним до останніх секунд, адже перемогу долиняни здобули лише за 27 секунд до фінальної сирени. А ще за 37 секунд до закінчення матчу на табло "горіли" дві четвірки. Але про все по порядку.

Матч розпочався атаками "нафтовиків" і вже на 2 хв. Олег Локатир результативно завершив чергову атаку партнерів. Гол видався справжньою несподіванкою для коломиян і вони важко виходили з цього "піке", але від більших неприємностей свої ворота все-таки вберегли. Відігралися вони після вдало розіграного стандарту, який точним ударом "замкнув" Олег Блонський. Та нічийний рахунок тримався не довго. Тепер вже долинські футзалісти "взялися" до активних дій і чітко розіграли кутовий. Відзначився Орест Януш. По перерві коломияни дозволили супернику сповна скористатися своїми помилками біля своїх воріт і ще двічі пропустили. Зробивши запас у три м’ячі, "нафтовики" віддали ініціативу супернику і більше грали від оборони. Така тактика мало не привела їх до втрати матеріальної переваги. Розуміючи, що втрачати нічого, коломияни  пішли грати з п’ятим польовим. І одразу забили. А через хвилину скоротили рахунок до мінімуму. Останні три хвилини матчу були надто інтригуючими, особливо остання 30 хв. Спершу Микола Свірідов зумів зрівняти рахунок за 37 секунд до закінчення матчу, а Святослав Локатир через кілька секунд приніс своїй команді таку бажану і важливу перемогу у заключному матчі 2016 року.

У вищій лізі залишився не зіграним один матч між лідерами чемпіонату. Він відбудеться вже у Новому 2017 році і відкриє новий змагальний футзальний рік. У середу 4 січня о 19.00 зіграють "Ураган-2 КФВ" та "Віза-Вторма".

У цей вечір відбудеться ще один перенесений матч між ямницьким "Вихором" та СК "Городенка". Це матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО. А на наступну середу 11 січня відбудеться заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО між  "Візою-Вторма" і "Ураганом-2 КФВ".

Старт другого кола розпочнеться матчами 1/4 розіграшу Кубка АМФІФО у неділю 15 січня з 16.00. Матчі чемпіонату поновляться у неділю 22 січня.

Зараз до 14 січня триває трансферний період, коли гравці можуть переходити з команди у команду не залежно від ліг, але тільки один раз.

"Нафтовик" (Долина) – "Sandalino" (Коломия) - 5:4 (2:1).

30 грудня 2016 р. 18.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: О. Локатир 2, О. Януш 10, І. Паньків 19, Р. Покачайло 23, С. Локатир 30  – О. Блонський 7, 26, М. Свірідов 27, 30.

"Нафтовик": С. Димид, О. Локатир, Г. Яворський, О. Януш, Є. Петрик, С. Локатир, Р. Покачайло, І. Паньків, О. Шатковський, М. Бабінчук, М. Гала.   Тренер – С. Димид.

"Sandalino": І. Гавадзюк, М. Свірідов, Р. Гаврилюк, А. Ковальчук, М. Ковцун, А. Олійник, А. Сочка, О. Тодорак, О. Блонський.  Тренер – А. Олійник.

Попередження: не було.

Арбітри:  І. Салаш, Б. Морозюк, П. Липецький,

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Нафтовик перемагає Sandalino
Атакує "Sandalino"
Нафтовик перемагає Sandalino
Микола Свірідов (у зеленій формі) майже врятував коломиян
Нафтовик перемагає Sandalino
Святослав Локатир надійно грав в обороні, а на останніх секундах приніс перемогу "Нафтовику"

БОМБАРДИРИ: 6 - Михайло Слободян ( "Ураган - 4"), 5 - Михайло Ткачук ("Трейд Захід Буд"), Самочко Назар ("Трейд Захід Буд"), 4 - Гаврилюк Роман ("Sandalino"), Гундяк Василь ( "Ураган-4"), Ковальчук Андрій ("Sandalino"), Свірідов Микола ("Sandalino"), Баланик Василь ("Ураган-2 КФВ")

Дискваліфіковані: Куріш Любомир (МФК "Ревера")

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області