Новини :: Чемпіонат області

Несподіванки дев'ятого туру

Несподіванки дев'ятого туру

Матчі дев'ятого туру серед команди вищої ліги, які відбулися минулої неділі, принесли несподівані результати.

Матч між "Ураганом-4" та "Ураган-2 Коледж фізичного виховання" приніс несподівану розв'язку за … 18 секунд до сирени. Єдиний нуль у графі очки досі "красувався" в "Урагану-4", а молоді "дракони" після суттєвого ослаблення складу (Баланик та Швед виступатимуть за "Епіцентр К 10") мають доказувати свої претензії на один із комплектів нагород нинішнього сезону. Саме ці позиції неабияк мотивували суперників у цьому поєдинку. І команди у першому таймі діяли дуже обережно, довго контролювали м'яч і чекали на помилку одна одної. І першими допустилися помилки, як не дивно, більш досвідчені фут зальні фахівці з "Урагану-4". На 20 хв Ігор Бобко двічі "покарав" їх голами. Шанс скоротити відставання вже через хвилину отримав Слободян, але він схибив з 6-метрової позначки. І все-таки саме Михайлові поталанило за дві хвилини до сирени зрівняти рахунок і внести інтригу у цей матч. Розлючені молоді "фізкультурники" вдалися до гри з п'ятим польовим. Масована атака молодим не вдалася, а точний удар у порожні ворота Василю Гундяку вдався. Це перша перемога "Урагану-4" у нинішньому сезоні, а "Ураган-2 КФВ" ця поразка потіснила з третьої позиції у турнірній таблиці.

"УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – 3:2 (0:0).

Неділя 29 січня 2017 р. 19.00. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: М. Слободян 28, 30, В. Гундяк 30 – І. Бобко 20, 20. На 21 хв М. Слободян не реалізував шестиметровий удар.

Ураган - 4: Ю. Павликівський, С. Ключніченко, М. Слободян, І. Крук, А. Канюк, Т. Кузик, В. Гундяк, О. Рева. Тренер – В. Гундяк.

Ураган-2 КФВ: Р. Джус, А. Голей, А. Демяник, В. Довгунь, П. Сенюк, А. Муравський, М. Масевич, А. Душинський, В. Завертаний, Ю. Іванишин, І. Бобко, О. Негела.   Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: І. Крук (20) – Ю. Іванишин (21).

Арбітри: І. Салаш, П. Липецький, Т. Демянчук, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Несподіванки дев'ятого туру
"Ураган-4" сильніший за молодих

Цікаво і напружено проходив матч між "Sandalino" та МФК "Ревера". Знаючи про поразку молодих "драконів", коломияни прагнули добитися успіху у поєдинку з "муніципальними" футзалістами. Але "Ревера" у другому колі невпізнанна. Після виїзної перемоги над "Нафтовиком", івано-франківці прагнули перемогти і команду з Коломиї. Висока мотивація у цьому матчі внесла додаткову інтригу і команди сміливо йшли на штурм воріт. Однак, переграти воротарів нікому не вдавалося. І лише у другому таймі Андрієві Ковальчуку вдався точний прицільний удар і "Sandalino" повів у рахунку. Шанс відкрити рахунок у матчі мали і гравці "Ревери", коли ще у першому таймі отримали двохвилинну чисельну більшість за вилучення гравця коломиян. Але гості вистояли і зуміли здобути важку, але таку бажану перемогу.

"SANDALINO" (Коломия) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – 1:0 (0:0).

Неділя 29 січня 2017 р. 20.00. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Гол: А. Ковальчук 23.

SANDALINO: І. Гавадзюк, Р. Гаврилюк, А. Олійник, М. Свірідов, О. Блонський, М. Ковцун, А. Ковальчук, А. Сочка, В. Костюк, С. Дак. Тренер – А. Олійник.

РЕВЕРА: М. Филипюк, Д. Бєлоусов, М. Курчій, Т. Турчинський, А. Олексик, В. Маковійчук, Я. Гнатюк, І. Шинкарик, Ю. Федчишин, В. Рій, Р. Зубкевич. Тренер – І. Сорока.

Попередження: С. Дак (25) – Ю. Федчишин (30).

Вилучення: М. Ковцун (9, позбавлення суперника явної можливості забити мяч).

Арбітри: Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький, І. Салаш.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Несподіванки дев'ятого туру
"Sandalino" вириває перемогу у "Ревери"

Результативним вийшов матч у Долині, де зустрічалися "Нафтовик" і "Трейд Захід Буд". Поки гості з Івано-Франківська звикали до залу, Євген Петрик у дебюті матчу відкрив рахунок. Але ця перевага тривала не довго. Вже через дві хвилини Віктор Вікуловський відновив рівновагу у матчі. "Будівельники" швидко призвичаїлися до малого поля і раз за разом створювали небезпечні моменти біля воріт господарів. А "нафтовики" знову забили і знову Петрик. Не встиг годинник відрахувати хвилину як Вікуловський знову зрівняв рахунок. І все ж на перерву команди пішли за переваги гостей – 3:2. Відзначився Михайло Ткачук.

На другий тайм господарі вийшли досить мобілізовані і рішучі. Це зразу дало результат - Олег Локатир зрівняв рахунок. Але "ТЗБ" не втратив пильності і невдовзі за чотири хвилини аж тричі вразив ворота "Нафтовика". Такий перелом у ході матчу геть вивів з рівноваги господарів і вони не зуміли протистояти супернику.

МФК "НАФТОВИК" (Долина) – "ТРЕЙД ЗАХІД БУД" (Івано-Франківськ) – 5:9 (2:3).

Неділя 29 січня 2017 р. 12.00. Спортивний зал Долинської ДЮСШ. 70 глядачів.

Голи: Є. Петрик  2, 11, 25, О. Локатир 18, 30 -  В. Вікуловський 4, 12, 24, 29, М. Ткачук 14, О. Вонс 20, А. Стецьків 22, 30, І. Ципердюк 27. 

НАФТОВИК: С. Димид, С. Локатир, О. Локатир, Є. Петрик, Р. Покачайло, І. Паньків, М. Бабінчук, М. Гала. Тренер – С. Димид.

ТРЕЙД ЗАХІД БУД: С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, Н. Самочко, Ю. Береговський, О. Вонс, В. Вікуловський, А. Стецьків, Н. Брицький, М. Лаврук, Р. Цюцюра, О. Гатило. Тренер – М. Ткачук.

Попередження:  не було

Арбітри: І. Салаш, Я. Добрянський, Р. Пиж.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Несподіванки дев'ятого туру
Хет-трик Євгена Петрика не допоміг "Нафтовику"

БОМБАРДИРИ: 8 – Михайло Слободян ("Ураган-4"), 7 – Михайло Ткачук  ("Трейд Захід Буд"), 6 –  Свірідов Микола ("Sandalino"), Ковальчук Андрій  ("Sandalino"), Самочко Назар ("Трейд Захід Буд"), Локатир Олег  ("Нафтовик"), Уграк Руслан  ("Віза-Вторма")

Матчі 10-го туру відбудуться у неділю 5 лютого. Ось хто зустрічається:    

18.00 - МФК "Ревера" – "Трейд Захід Буд"  

19.00 - "Віза Вторма" – "Ураган-4"  

20.00 - "Ураган-2 КФВ" – "SANDALINO"   

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області