Новини :: Чемпіонат області

Несподівані втрати лідерів

Несподівані втрати лідерів

У десятому турі у першій лізі обласних змагань лідери дещо несподівано втратили важливі очки у боротьбі за нагороди першості.

Футзалісти  "ДФС" традиційно важко грають з  "Вихором" і неодмінно втрачають очки у цьому протистоянні. Тому на матч звітного туру виходили над мобілізованими і мотивованими. І вже перша атака завершилася голом у ворота суперника. Та гравці "Вихора", здається, вже подолали полосу дискваліфікацій і прагнули покинути незвичне для них останнє місце у турнірній таблиці. У середині першого тайму вони не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Однак, податківці у наступній атаці "заробили" шестиметровий і зрівняли рахунок. Роман Третяк та Андрій Бибик відзначилися дублями за свої команди. Старт другого тайму знову був за "Д Ф С". Третяк зразу оформив "хет-трик", а Ткаченко збільшив розрив у рахунку. І знову ямничани перехопили ініціативу, яка наприкінці матчу втілилася у два забиті голи. Спершу Гринькевич скоротив розрив у рахунку, а лідер команди Андрій Бибик на останніх секундах зрівняв рахунок, оформивши "хет-трик". Отож, традиція не змінилася – бойова нічия – 4:4.

"ДФС" (Івано-Франківська область) "ВИХОР" (Ямниця) - 4:4 (2:2).

Середа 1 лютого 2017 р. 21.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 30 глядачів. 

Голи: Р. Третяк 1,+7, 14, П. Ткаченко 15 – А. Бибик 5, 7, 24, Л. Гринькевич 22.

ДПС: М. Назарук, В. Синишин, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький, Р. Третяк, Р. Семенчук. Тренер – Ю. Балагурак.

ВИХОР: Н. Ванченко, Л. Гринькевич, Г. Галіпчак, А. Бибик, О. Зубяк, В. Мухтаров, Н. Павлів. Тренер – Р. Смеричанський.

Попередження: Р. Третяк (15), П. Ткаченко (16), Р. Семенчук (24) -  Н. Ванченко (7), В. Наконечний (7), О. Зубяк (17).

Арбітри: Т. Демянчук, І. Салаш, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

У матчі "Медик" та МФК "Алан" гол у дебюті матчу "вибив" аланівців аж на цілий тайм. Всі намагання забити розбивалися щільним захистом медиків або удари не влучали в ціль. І тільки з початком другого тайму Нагірному і Барчуку вдалося "пробити" міцний захист "Медика". Розуміючи, що перевага у матчі надто хитка, гравці "Алану" продовжували атаки на ворота суперника, намагаючись забити, але цього вечора у них  це не виходило. А одна із мало численних контратак підопічних Романа Ярого увінчалася успіхом. Рахунок у матчі знову зрівнявся. Кінцівка матчу пройшла дуже напружено і нервово. Гравці обох команд надто фолили. Захопившись черговою атакою, аланівці пропустили вихід віч-на-віч Тарас Василіва, який переграв воротаря і вивів "Медик" вперед. Виглядало на сенсацію, але досвідчені аланівці знайшли сили на останній штурм і "заробили" шостий фол. Роман Барчук його реалізував, але на більше вже не було ні часу ні сил. То ж знову бойова нічия – 3:3.

"МЕДИК" (Івано-Франківськ) МФК "АЛАН"(Івано-Франківськ) - 3:3 (1:0).

Понеділок 6 лютого 2017 р. 21.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 50 глядачів

Голи: Л. Шемелько 2, П. Шимків 18, Т. Василів 24 – І. Нагірний 13, Р. Барчук 14, ++24.

МЕДИК: Б. Тягур, Т. Василів, Б. Бородиця, Юзеф Халед, Мустафа Азат, А. Демчишин, З. Василик, Р. Сморжанюк, О. Синдунь, П. Шимків, Б. пиндиківський, Л. Шемелько, О. Твердохліб. Тренер – Р. Ярий.

АЛАН: О. Деделюк, І. Нагірний, Ю. Поліщук, А. Соколенко, Р. Барчук, Р. Галка, М. Бойко, М. Ганущак. Тренер – В. Хома.

Попередження: Т. Василів (13), Л. Шемелько (24) – М. Бойко (6), Ю. Поліщук (14), І. Нагірний (18).

Арбітри: І. Салаш, А. Яцурак, О. Коношевич.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович.

Не все виходило у ще одного лідера першості СК "Городенка" у матчі проти "Галицького Двору". Перший тайм городенківці програли з рахунком 1:0. А у другому просто "рознесли" "будівельників", забивши шість голів.  

Несподівані втрати лідерів

Несподівані втрати лідерів
У матчі "Медик" - "Алан" разом з мячем "літали" і гравці

"ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) - 2:6 (1:0).

Понеділок 6 лютого 2017 р. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 80 глядачів. 

Голи: В. Щербина 6, В. Яценко 16, П. Петрунчак -- 24 – В. Валовський 14, М. Липчук 16, 18, В. Гультай 18, В. Тис 20, Т. Петришин 20.

Галицький Двір: М. Трач, Т. Гнатишин, П. Петрунчак, В. Павлик, М. Кравців, В. Щербина, В. Яценко, В. Трушко, О. Гнатишин, Я. Демків, В. іванов, О. Плішивий, О. Федюк . Тренер – Т. Гнатишин.

ГОРОДЕНКА: І. Григорів, В. Шевчук, В. Гультай, В. Тис, Т. Петришин, С. Беспалов, А. Садовський, Р. Харук, М. Липчук, В. Валовський, Д. Шинкарук. Тренер – Ю. Гавриш.

Попередження: В. Іванов (4), В. Яценко (9), М. Кравців (13), О. Гнатишин (15) – Р. Харук (4), В. Тис (15), В. Шевчук (16).

Арбітри: І. Салаш, О. Коношевич, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович

Несподівані втрати лідерів
Горденка впевнено "пройшлася" по "Галицькому Двору"

БОМБАРДИРИ: 17 -  Барчук Роман ("Алан"), 11 - Сікач Микола ("ДФС"), Третяк Роман ("ДФС"), 10 -  Мельниченко Дмитро ("Микуличин"), 9 -  Щербина Василь ("Галицький Двір"), 8 -  Мухтаров Віталій ("Вихор"), 7 -  Беспалов Сергій ("Городенка"), Халід ("Медик"), Нагірний Ігор ("Алан")                           

Дискваліфіковані у 11 турі: Вандзіляк Андрій ("Вихор"), Ілащук Василь ("Вихор"), Поліщук Юрій ("Алан")

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області