Новини :: Чемпіонат області

Лідери зміцнюють позиції

Лідери зміцнюють позиції

У 12-му турі чемпіонату області з футзалу серед команд вищої ліги дві команди з лідируючої трійки здобули важливі перемоги у боротьбі за нагороди нинішнього сезону. Матч між "Віза-Вторма" та "Ураган-2 КФВ" перенесено через участь "Ураган-2 КФВ" у змаганнях команд другої ліги.

Коломийський "Sandalino" зустрічався з МФК "Нафтовик" з Долини. Перемога у цьому матчі дозволяла  долинським футзалістам розраховувати на подальшу боротьбу за нагороди, а для коломиян – ще на крок наближала їх до перших у їх історії медалей обласного чемпіонату. То ж матч вийшов бойовим і напруженим. Коломияни вже у дебюті матчу повели у рахунку. Відзначився Роман Гаврилюк.   "Нафтовики" довго не могли перехопити ініціативу і зрівняти рахунок. Лише під кінець першого тайму Святослав Локатир все-таки добився успіху. У другому таймі знову вперед вийшли коломийські футзалісти. Атаку партнерів точним ударом завершив Роман Гаврилюк, зробивши дубль у матчі. Гравці МФК "Нафтовик" кинулися відігруватися, але зайвий поспіх зводив нанівець їхні зусилля. Партнерів знову виручив Святослав Локатир, який прорвався до воріт суперника і з другої спроби проштовхнув м’яч у кут воріт "Sandalino" . У деякій мірі повторювався півфінальний матч розіграшу Кубка. А коли на останній хвилині матчу Микола Свірідов забив третій гол у ворота "Нафтовика", то дійсно всі згадали сценарій півфіналу. "Sandalino"  втримав переможний рахунок і записав дуже важливі три очки до свого активу на фініші чемпіонату.

"SANDALINO" (Коломия) - МФК "НАФТОВИК" (Долина) – 3:2 (1:1).

Пятниця 17 лютого 2017 р. 19.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: Р. Гаврилюк 3, 9, М. Свірідов 30 – С. Локатир 9, 23. 

SANDALINO: І. Тепчук, О. Блонський, А. Олійник, С. Дак, В. Костюк, А. Ковальчук, М. Свірідов, М. Кольцун, Р. Гаврилюк. Тренер – А. Олійник .

 НАФТОВИК: С. Димид, О. Локатир, С. Локатир, Р. Покачайло, В. Лаврінок, Г. Яворський, М. Бабінчук, Є. Петрик, О. Шатковський, І. Паньків. Тренер – С. Димид.

Попередження: О. Блонський (22) – О. Локатир (22), В. Лаврінок (28).

Вилучення: О. Блонський (27 за друге попередження).

Арбітри:  Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

Лідери зміцнюють позиції
"Нафтовик" знову програв "Сандаліно"

Крок до нагород чемпіонату зробив і  "Трейд Захід Буд" Суперник у нього хоч і був не дуже грізний, але досвідчений. Пробити захист "Урагану-4" "будівельникам" вдалося лише на 12 хв, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Не змінилася карти матчу і у другому таймі. "ТЗБ" настирливо "шукав" шляхи до воріт ураганівців, але ніяк не вдавався завершальний удар. І лише ближче до завершення матчу, коли суперник відчутно "підсів" Михайло Ткачук влучно пробив у ціль. Через хвилину Назар Самочко закріпив успіх своєї команди, а крапку у матчі поставив все той же Ткачук, який поцілив у порожні ворота суперника, коли той пішов на гру з п’ятим польовим.

"ТРЕЙД ЗАХІД БУД" (Івано-Франківськ) - "УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) – 4:1 (1:1).

Пятниця 17 лютого 2017 р. 20.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: А. Кукурудз 12, М. Ткачук 23, 27, Н. Самочко 24 – Ф. Кавінський 15. 

ТРЕЙД ЗАХІД БУД: С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, А. Стецьків, Ю. Береговський, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, В. Вікуловський, Н. Самочко, О. Вонс, Н. Брицький, М. Чугайда, М. Лаврук, О. Гатило. Тренер – М. Ткачук.

 УРАГАН-4: Ю. Павликівський, А. Канюк, С. Клюшніченко, М. Слободян, І. Крук, В. Гундяк, В. Лесів, Ф. Кавінський, О. Рева, Т. Кузик. Тренер – В. Гундяк.

Попередження: А. Стецьків (22).

Арбітри:  Т. Демянчук, П. Липецький, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

Лідери зміцнюють позиції
"Будівельники" перемагають "енергетиків"

БОМБАРДИРИ: 10 – Михайло Ткачук  ("Трейд Захід Буд"), 9 – Михайло Слободян ("Ураган-4"), 7  Білик Ігор  ("Віза-Вторма"), Локатир Олег  ("Нафтовик"), Локатир Святослав ("Нафтовик"), Свірідов Микола ("Sandalino"), Самочко Назар ("Трейд Захід Буд"), 6 – Уграк Руслан  ("Віза-Вторма")

Дискваліфіковані:   Блонський Олег ("Sandalino")

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області