Новини :: Чемпіонат області

Всі по місцях

Всі по місцях

Після матчів 13-го туру чемпіонату області з футзалу серед команд вищої ліги всі учасники змагань остаточно закріпили свої позиції у турнірній таблиці. Результати матчів завершального 14-го туру вже не змінять тих позицій, які на сьогодні посідають команди  у турнірній таблиці.

Старий новий чемпіон і володар Кубка "Віза-Вторма" зустрічався з МФК "Ревера". Вже у першій атаці "мануфактурники" відкрили рахунок. Такий початок розслабив чемпіонів і вони перший тайм програли з рахунком 3:2. У перерві Іван Скіцко розставив всі акценти і вже у дебюті другого тайму "Віза" двічі забила і не дозволяла супернику гостро атакувати свої ворота. У підсумку чергова впевнена перемога "Візи-Вторма" з рахунком 7:4. Чотири м’ячі у цьому матчі забив Руслан Уграк і вийшов у трійку лідерів серед бомбардирів чемпіонату.

"ВІЗА-ВТОРМА" (Івано-Франківськ) - МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – 7:4 (2:3).

Субота 25 лютого 2017 р. 15.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: Р.Уграк 1, 12, 16, 22, Р. Москалик 17, С. Паньків 23, Р. Горбатий 24 – І. Шинкарик 4, 11, Я. Гнатюк 5, Т. Турчинський 29.. 

ВІЗА-ВТОРМА: Є. Борсук, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Кушецький, С. Паньків, В. Лещук, В. Гурак, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, О. Орищук. Тренер – І. Скіцко .

РЕВЕРА: И. Филипюк, Д. Бєлоусов, А. Олексик, Ю. Федчишин, В. Рій, Р. Мироняк, І. Шинкарик, Т. Турчинський, В. Маковійчук, Я. Гнатюк. Тренер – І. Сорока.

Попередження: не було

Арбітри:  М. Липко, А. Яцурак, П. Липецький, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

Всі по місцях
"Ревера" щільно опікала чемпіонів, але ...

Бойовим видався матч між  "Ураган-2 КФВ" і МФК "Нафтовик". У першому колі у Долині фізкультурники перемоги нафтовиків і гості у матчі-відповіді бажали взяти реванш. Але у першому таймі у них не склалося і вони програли його з рахунком 3:0. Після перерви  долинські футзалісти перехопити ініціативу і не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Правда, невдовзі ураганів ці зрівняли рахунок і далі матч проходив в обопільних атаках, але рахунок до фінальної сирени не вдалося змінити нікому. То ж бойова нічия на фініші чемпіонату залишила команди одна за другою у таблиці. Ураганівці вперше за три роки залишилися без нагород.

"УРАГАН-2 КФВ" (Івано-Франківськ) - МФК "НАФТОВИК" (Долина) – 4:4 (3:0).

Субота 25 лютого 2017 р. 16.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: П. Сенюк 6, Ю. Іванишин 10, О. Негела 12, А. Муравський 21 – С. Локатир 16, 20, 21, О. Локатир 17. 

УРАГАН-2 КФВ: Р. Джус, О. Негела, А. Душинський, Ю. Іванишин, А. Демяник, А. Муравський, В. Завертаний, П. Сенюк, М. Масевич, А. Голей, В. Гнатковський. Тренер – Ю. Костишин.

 НАФТОВИК: С. Димид, О. Локатир, С. Локатир, А. Громоляк, М. Бабінчук, М. Гала, Р. Шиян, Є. Петрик, О. Шатковський, І. Паньків. Тренер – С. Димид.

Попередження: А. Демяник (30) – С. Локатир (12).

Арбітри:  М. Липко, А. Яцурак, П. Липецький, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

Всі по місцях
Небезпека біля воріт "Нафтовика"

Кому дістануться срібні, а кому бронзові медалі цьогорічного чемпіонату вирішували між собою коломийський "Sandalino" та івано-франківський  "Трейд Захід Буд". Коломиянам необхідна була тільки перемога, адже це був їх завершальний матч у чемпіонаті (в останньому турі вони вихідні), а "будівельники" ще зустрічатимуться в останньому турі з "Ураган-2 КФВ". То ж матч вийшов напруженим і безкомпромісним. Суперники розуміли, що один гол може вирішити долю матчу і вибрали обережну тактику гри, особливо "Т З Б". "Sandalino" після поразки у фіналі Кубка налаштувався на боротьбу, але коротка лава запасних давала про себе знати. Долю матчу вирішив єдиний гол, який ефектно забив досвідчений Олександр Вонс наприкінці матчу. Гра з п’ятим польовим у "Sandalino" не виходила. Мінімальна поразка "подарувала" коломийській команді перші у її історії бронзові медалі обласного чемпіонату, а "ТЗБ" також вперше завойовує срібні медалі. Вітаємо обидва колективи із нагородами і тепер на них чекає участь у Всеукраїнському елітному фіналі фут зальних команд у Луцьку, який відбудеться наприкінці березня.

"SANDALINO" (Коломия)  -  "ТРЕЙД ЗАХІД БУД" (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:0).

Субота 25 лютого 2017 р. 17.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 100 глядачів.

Гол: О. Вонс 27.

SANDALINO: І. Тепчук, О. Блонський, А. Олійник, С. Дак, В. Костюк, А. Ковальчук, М. Свірідов,  Р. Гаврилюк. Тренер – А. Олійник .   

ТРЕЙД ЗАХІД БУД: С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, А. Стецьків, Ю. Береговський, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, В. Вікуловський, Н. Самочко, О. Вонс, Н. Брицький, М. Чугайда, М. Лаврук, О. Гатило. Тренер – М. Ткачук.

Попередження: не було.

Арбітри:  Т. Демянчук, І. Салаш, А. Яцурак, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк.

Всі по місцях
Багато боротьби було у матчі "Сандаліно" - "ТЗБ"

БОМБАРДИРИ: 13Уграк Руслан  ("Віза-Вторма"), Локатир Святослав  ("Нафтовик"), Михайло Ткачук  ("Трейд Захід Буд"), 9 – Михайло Слободян ("Ураган-4"), 7Білик Ігор  ("Віза-Вторма"), Локатир Олег  ("Нафтовик"), Свірідов Микола ("Sandalino"), Самочко Назар ("Трейд Захід Буд")                                      

Дискваліфіковані: Локатир Святослав  ("Нафтовик")

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області