Новини :: Чемпіонат області

Нагороди чекають Лауреатів

Нагороди  чекають Лауреатів

Організатор обласних змагань з футзалу – Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області – у неділю 19 березня об 11 годині у актовому залі коледжу фізичного виховання проведе урочисту церемонію нагородження переможців та призерів обласних аматорських змагань сезону 2016/2017 років.

Нагадаємо, що другий рік поспіль впевнену перемогу в обласному чемпіонаті здобув футзальний клуб "Віза-Вторма". Стовідсотковий результат у чемпіонаті і кубок АМФІФО – це повторення минулорічного успіху цього колективу. "Срібні" нагороди цьогорічного сезону дісталися дебютанту змагань "ТрейдЗахідБуду", а "бронзу" завоював коломийський "Sandalino".

У першій лізі перемогу здобув "ДФС". Це перші "золоті" медалі податківців за дев'ять років виступів в обласних змаганнях. До цього команда не раз посідала призові місця у другій та першій лігах. "Срібний" успіх молодої команди з Городенки – це, безперечно, відкриття цьогорічної першості. Третє місце посів івано-франківський "Алан", який знову повернувся до обласних змагань з чемпіонату м. Івано-Франківська.

Крім командних нагород, організатори змагань назвали кращих гравців у номінаціях.

Так, у вищій лізі кращим гравцем визнано Василя Гурака з "Візи-Вторма", кращим воротарем – Святослава Рибака з "ТрейдЗахідБуду". Кращим тренером став Михайло Ткачук з "ТрейдЗахідБуду". Кращим бомбардиром із 14 голами став Руслан Уграк з "Візи-Вторма".

Нагороди чекають Лауреатів
Руслан Уграк - кращий бомбардир
Нагороди чекають Лауреатів
Святослав Рибак - кращий воротар
Нагороди чекають Лауреатів
Михайло Ткачук - кращий тренер
Нагороди чекають Лауреатів
Василь Гурак - кращий гравець

У першій лізі кращим гравцем визнано Андрія Гузьо з "ДФС", кращим воротарем став Олександр Деделюк з "Алану", а кращим тренером – Юрій Гавриш з СК "Городенка". Кращим бомбардиром із 25 голами став Роман Барчук з "Алану".

Нагороди чекають Лауреатів
Роман Барчук - кращий бомбардир
Нагороди чекають Лауреатів
Юрій Гавриш - кращий тренер
Нагороди чекають Лауреатів
Андрій Гузьо - кращий гравець
Нагороди чекають Лауреатів
Олександр Деделюк - кращий воротар

Отже, чекаємо всіх переможців та призерів – гравців, тренерів та керівників команд у неділю 19 березня об 11 годині на церемонії нагородження сезону 2016/2017 років у коледжі фізичного виховання.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області