Новини :: Чемпіонат області

Експериментальний сезон стартує у суботу 11 листопада

Експериментальний сезон стартує у суботу 11 листопада

Експериментальний сезон стартує у суботу 11 листопада п'ятьма матчами у Івано-Франківську, а завершиться у неділю у Городенці та Долині.

Цьогорічні обласні змагання пройдуть лише в одній лізі, змагатиметься 14 команд. Кілька організаційних нарад передувало старту змагань і разом з представниками команд було прийнято рішення об’єднати дві ліги.

То ж о 14.30 першими відкриють змагання "Спарта" (оновлений "Ураган-4") та "Алан". Другими зіграють дебютанти обласних змагань "Старий Пес" і "SANVITA" із Снятина. Як відомо, на два фронти змагатиметься "Епіцентр К 10" та "Ураган-2 КФВ" (перша ліга України та обласні змагання). І зразу у першому турі цікаве протистояння "Епіцентр К 10" і "Трейд Захід Буд". О 17.30 зустрінуться МФК "Ревера" та "Алан", а завершить стартовий тур матч між "Ураганом-2 КФВ" та ще одним дебютантом МФК "Галія".

У неділю о 14.00 у Городенці місцеві футзалісти зустрінуться із "Зорями Карпат" (колишній МФК "Микуличин"), а о 17.00 у Долині "Нафтовик" прийматиме ще одного дебютанта "SAV servise".

То ж запрошуємо вболівальників відвідати матчі стартового туру нового 14-го футзального сезону.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області