Новини :: Чемпіонат області

Футзал: Чемпіонат області

Футзал: Чемпіонат області

Гострою боротьбою

відзначилися стартові матчі 15 туру чемпіонату області з футзалу, які відбулися у середу 23 січня. У матчі між МФК "Ревера" та "Трейд Захід Буд" точилася гостра безкомпромісна боротьба до останніх секунд поєдинку. Коли за дві хвилини до завершення матчу "Ревера" зрівняла рахунок, вдало застосувавши гру з п’ятим польовим, здавалося, що матч так і закінчиться бойовою нічиєю 4:4. Але "будівельники" завжди грають до кінця і саме за 18 секунд до сирени Юрію Іванишину вдалося завершити зусилля партнерів і принести таку важливу перемогу своїй команді – 5:4.

Не менш гострою була боротьбв і у матчі між "Спартою" та "Старим Псом". Микола Курчій на останній хвилині матчу зрівняв рахунок і приніс "барменам" важливе очко – 2:2.

Напередодні відбувся перенесений матч першого кола між долинським "Нафтовиком" та івано-франківським "Аланом". Цей поєдинок був багатим на голи і приніс перемогу "Алану" з рахунком 9:5, а Ігор Нагірний відзначився п’ятьма голами у воротах "Нафтовика".

У четвер 25 січня о 21.30 відбудеться ще один перенесений матч першого кола у якому "Ураган-2 КФВ" зустрінеться із "САВ сервісом".

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області