Новини :: Чемпіонат області

Футзал: Чемпіонат області

Футзал: Чемпіонат області

Лідери виокремлюють свої позиції

Трьома матчами у суботу завершився 15 тур обласних змагань з футзалу серед аматорів.

Черніївський "САВ сервіс" не зустрів сильного спротиву у матчі з "Аланом" і у кожному з таймів по двічі вражав ворота суперника. Ця перемога вивела черніївських футзалістів на чисте перше місце у чемпіонаті і дозволила одноосібно очолити турнірну таблицю.

Наразі головний конкурент "САВ сервісу" "Епіцентр К 10" дещо несподівано звів у нічию свій матч із снятинською "Sanvita". Непоступливий суперник хоч і знаходиться внизу турнірної таблиці, та зумів гідно протистояти одному із лідерів змагань. У підсумку нічия – 2:2. 

Важкий змагальний графік у молодих "драконів". Нагадаємо, що вони змагаються на два фронти - у першій українській лізі і в обласному чемпіонаті. Маючи у запасі три незіграні матчі, ураганівці реально претендують на роль лідера чемпіонату. Але старт другого кола вони "провалили" і у зітному турі знову не впоралися із командою обласних податківців, програвши з рахунком 3:2.

Невідпускають суперників у домашніх матчах городенківці. Чергова перемога над "Галією" з рахунком 7:5 дозволяє їм реально втручатися у боротьбу за нагороди змагань.

Поправили своє турнірне становище микуличинські футзалісти, які здобули виїзну перемогу у Долині над "Нафтовиком" з рахунком 3:1 і також реально продовжують боротися за нагороди.

У неділю 28 січня матчі 16 туру. Через дискваліфікацію не зіграють у цьому турі Роман Барчук (Алан) та Ігор Краєвський (Санвіта).

Змагання розпочнуться о 17.00.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області