Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу: розклад 18 туру

Чемпіонат області з футзалу: розклад 18 туру

Далі без "Алану"

Відбулося засідання Контрольно-дисциплінарної комісії АМФІФО на якому розглянуто випадок припинення календарногоматчу міжкомандами "Зорі Карпат" - "Алан". Нагадаємо, що команда "Алан" на 22 хв матчу при рахунку 2:1 на свою користь відмовилася продовжити матч, непогоджуючись з вилученням свого гравця за друге попередження у матчі. 

Обговоривши цей випадок, члени КДК відповідно до Дисциплінарного Кодексу АМФІФО прийняли рішення зарахувати команді "Алан" у матчі із "Зорями Карпат" технічну поразк -:+ (відповідно супернику технічну перемогу +:-) та сплатити грошовий обовязковий внесок у сумі 1 тис грн за відмову продовжити матч. Натомість керівництво команди "Алан" подало до АМФІФО заяву з претензіями щодо організації змагань (пізній час проведення ігор, некваліфікований арбітраж змагань, велика кількість переносів матчів). Це послужило основою припинення подальшої участі команди  "Алан" у чемпіонаті та розіграші Кубка області з футзалу сезону 20172018 років.

А тим часом у неділю 11 лютого заплановано проведення матчів 18 туру, який розпочнеться о 15.00 матчем між "Трейд Захід Будом" та долинським "Нафтовиком".

О 16.00 зіграють "Санвіта" – СК "Городенка"

17.00 – "Спарта" - "Ураган-2 КФВ"

      18.00 – "Старий Пес" – МФК "Ревера"

19.00 – "Галія" – "Зорі Карпат"

20.00 – "Д Ф С" - "САВ сервіс"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області