Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат Івано-Франківщини: результати 18-го туру

Чемпіонат Івано-Франківщини: результати 18-го туру

Після матчів 18-го туру у чемпіонаті області з футзалу знову визначився одноосібний лідер. Ним став "Епіцентр К 10", який збільшив свій очковий доробок за рахунок технічної перемоги над "Аланом".

Прямий суперник "будівельників" черніївський "САВ сервіс" зустрічався із ще одним з претендентів на нагороди цьогорічного чемпіонату - "Д Ф С". Матч видався напруженим і інтрига трималася аж до фінальної сирени. Ближчими до перемоги були черніївські футзалісти, але за хвилину до сирени не зуміли реалізувати 10-метровий. У підсумку бойова нічия – 2:2.

Здобувши напередодні вольову перемогу у Івано-Франківську у перенесеному матчі над "Ураганом-2 КФВ" СК "Городенка" піднявся на третю сходинку у турнірній таблиці. у звітному турі підопічні тренера Юрія Гавриша впевнено переграли сусідів із Снятина з рахунком 4:0 закріпилися у трійці лідерів.

Несподівано втратив очки "Трейд Захід Буд". У матчі із долинським "Нафтовиком" ніщо не передбачало цієї втрати. Ведучи у рахунку після першого тайму (2:0) "будівельники" контролювали хід гри і потрохи транжирили свої гольові моменти. "Нафтовики" напроти, за хвилину двічі забили і до сирени втримали нічийний підсумок матчу – 2:2.

Безгольову нічию розіграли "Старий Пес" і МФК "Ревера" – 0:0. Молоді "дракони" все-таки схилили шальки терезів на свою користь у матчі проти "Спарти" – 3:2, а "Зор Карпат" просто таки познущалися над "Галією", яка мінімальним складом пробувала протистояти супернику. У підсумку 12:2, вісім голів у цьому матчі забив Володимир Лещук. Це, поки що, рекорд змагань.

Матчі 19-го туру відбудуться у суботу 17 лютого після матчу Екстра ліги  "Ураган" - "Епіцентр-Авангард" (Одеса).

У 19 турі дискваліфіковані: Олег Блонський (ДФС), Іван Легкий (САВ сервіс),Ігор Сіщук (Галія), Тарас Качур (Спарта), Тарас Турчинський (Санвіта), Михайло Басараб (Нафтовик).

Серед бомбардирів лідирує Андрій Ковальчук (ДФС) – 21 мяч, 18 забив Віталій Турчанський (Зорі Карпат), по 16 в активі Володимира Гультая (Городенка), Богдана Оринчака (Галія), Романа Кузьмина (Алан).

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області