Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу: результати 20-го туру

Чемпіонат  області з футзалу: результати 20-го  туру

Лідери здобувають перемоги

Після матчів 20-го туру трійка лідерів в обласному чемпіонаті з футзалу не змінилася, але коло претендентів на п’єдистал ще більше ущільнилося.

У центральному матчі туру зустрілися команди, які йдуть  за лідируючою трійкою. Нічийний підсумок цього матчу "відрізав" обидві команди від лідерів і відповідно зменшував їхні шанси у боротьбі за медалі чемпіонату. То ж і "Трейд Захід Буд" і  "Зорі Карпат" були налаштовані лише на перемогу. У дебюті матчу команди діяли досить обережно, стараючись не допуститися помилки в обороні. Зайве хвилювання і ціна перемоги першими позначилися на діях "будівельників", які дозволили Володимиру Лещуку переправити м’яч повз свого воротаря. А через хвилину справжній слаломний прохід від своїх воріт до воріт суперника вдався Дмитру Бєлоусову, який закріпив успіх "горян". Від такого розвитку подій на площадці підопічні Михайла Ткачука оговталися лише наприкінці першого тайму, коли Юрій Береговський вдало скористався неузгодженістю в обороні суперника. Атакувальний порив "Трейд Захід Буд" сповна продовжив у другому таймі. Тричі м’яч "катався" по лінії воріт між стійками, але у ворота не потрапляв, ще кілька разів "будівельники" "пробачали" суперника. А наприкінці матчу "Зорі Карпат" знову забили – 3:1. Ця перемога дозволила "Зорям Карпат" обійти "Трейд Захід Буд" у турнірній таблиці, але "будівельники" мають гру у запасі, правдв з "Ураганом-2 КФВ", то ж обидві команди зберігають шанси і продовжать боротьбу за нагороди.

Чергову перемогу до свого активу записали футзалісти з СК "Городенка". На цей раз вони впевнено здолали опір "Старого Пса" – 3:0. Впевнену перемогу здобули гравці "САВ сервісу" у матчі проти снятинської "Санвіти" – 6:2. Відкритий і атакувальний футзал продемонстрували "Д Ф С" і "Галія" і лише наприкінці матчу податківці "вирвали" перемогу з рахунком 7:5. Долинський "Нафтовик" також у другому таймі здолав "Спарту" – 5:2. МФК "Ревера" "записала" три технічні пункти до свого активу від "Алана". Матч між "Епіцентром К 10" та "Ураганом-2 КФВ" відбудеться пізніше. Нагадаємо, що відразу п’ять гравців зі складу "драконів" поїхали до Ірану захищати честь нашої держави у складі молодіжної збірної України.

Матчі 21-го туру через дискваліфікацію пропустять Євген Локотьков "Спарта", Ігор Сорока "Ревера" та Юрій Іванишин "Трейд Захід Буд".

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області