Новини :: Чемпіонат області

15-й Чемпіонат АМФІФО: 8-й тур найдовший

15-й Чемпіонат АМФІФО: 8-й тур найдовший

8-й тур довжиною на два роки

Матчі 8-го туру обласних змагань з футзалу розпочалися у 2018 році, а завершаться у 2019. Учасники змагань не дійшли згоди завершити звітний тур у старому році і тому "доганятимуть" ігри у Новому 2019 році. Але один матч таки відбувся згідно календаря – микуличинські "Зорі Карпат" зустрілися із снятинською "Sanvita".

Матч видався напруженим і видовищним на гострі моменти. Команди розпочали гру активно, довго контролювали м"яч, перепасовуючись, але забити "швидкий" гол нікому не вдавалося, хоча гольових нагод вистачало. відчувалося, "горяни" мають більше бажання у цьому матчі забити. І так сталося на 7 хв, коли Тарас Томин точним ударом завершив чергову комбінацію партнерів. Гол дещо отямив гостей і вони додали в атаці. Але ряд нагод відзначитися було втрачено. У другій половині матчу ігрова навала на ворота "Зорей" продовжилася. Здавалося, що гол назріває, але невміння реалізувати створені гольові моменти не дозволяло снятинцям відзначитися. Не спрацювало у цей день і правило з 5-м польовим, яке раніше часто "використовували" гравці "Sanvita". Більше того, на останніх секундах, розігруючи "зайвого", вони помилилися в атаці і дозволили "горянам" вдруге відзначитися. Гол на рахунку Олега Павліва. Друга поспіль перемога нагадала "зоряним" про колись здобуту вершину.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 8-й тур найдовший

У середу 2 січня 8-й тур продовжиться матчем у Городенці, де місцевий СК прийматиме черніївський "SAV cervice". Це буде перший матч у Новому 2019 році. Початок о 19.00.

Матч між "Галією" і "Трейд Захід Будом" відбудеться пізніше.

15-й Чемпіонат АМФІФО: 8-й тур найдовший

Вже у суботу 5 січня пройдуть матчі чергового 9-го туру.

У Івано-Франківську о 10.30 зустрінуться "Галія" і "SAV cervice".

У Снятині о 12.30 зіграють "Sanvita" і "Трейд Захід Буд".

Завершиться звітний тур матчем у Городенці о 15.00 між СК "Городенка" - "Зорі Карпат".

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області