Новини :: Чемпіонат області

15-й чемпіонат АМФІФО: результати 13-го туру

15-й чемпіонат АМФІФО: результати 13-го туру

СК "Городенка" знову попереду

Після впевненої виїзної перемоги над "SAV cervice" у 13-му турі обласних змагань з футзалу городенківці повернули собі перший рядок у турнірній таблиці чемпіонату.

Матч не видався складним для СК через кадрові проблеми суперника. Кілька гравців черніївської команди залишили ряди колективу, перейшовши у змагання "великого" футболу, кілька гравців травмовані. То ж до звітної зустрічі виявилися готовими лише пятеро гравців. Звичайно вони не всилі були гідно протистояти одному з лідерів чемпіонату і у підсумку зазнали прикрої поразки з рахунком 3:8. Ця перемога знову повернула СК "Городенка" на перше місце у турнірній таблиці, враховуючи вчорашню нічию "Трейд Захід Буду" у матчі з "Галією".

15-й чемпіонат АМФІФО: результати 13-го туру

До завершення чемпіонату командам залишилося провести два тури. У наступному 14-му турі, матчі якого відбудуться у Івано-Франківську, "Трейд Захід Буд" зіграє з "Sanvita", а CК "Городенка" із "Зорями Карпат". На завершення змагань лідери зійдуться у Городенці. Напевно, саме у цьому матчі визначиться чемпіон сезону 2018/19 років.

У неділю відбудеться завершальний матч 13-го туру у Снятині. Місцева "Sanvita" зустрінеться із "Зорями Карпат". Початок о 14.00.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області