Новини :: Чемпіонат області

Друге коло обласних змагань з футзалу розпочнеться 17 січня

Друге коло обласних змагань з футзалу розпочнеться 17 січня

Друге коло чемпіонату області з футзалу серед команд вищої ліги розпочнеться матчем між "Медиком" та СК "Городенка" о 12 годині.

Потім всі вболіватимемо за "Візу Вторма" у матчі розіграшу Кубка України проти львівської "Енергії". А з 15:30 повернемось до обласних баталій. Матч між МФК "Ревера" та "Ураган-4" продовжить програму стартового 10-го туру чемпіонату області.

О 16:30 зустрінуться "Газовик" та "Курінь-Пас", а завершиться перший тур другого кола матчем між коломийським "Sandalino" та студентами-фізкультурниками з "Урагану-2 Коледж фізичного виховання".

Матч між "Козацьким Островом" та "Візою Вторма" перенесено на пізніше.

У першій лізі ще триває перерва. Команди готуються до старту другого кола, підсилюють склади команд новими виконавцями та тренуються. Через невелику кількість команд-учасниць друге коло у першій лізі стартує у суботу-неділю 23-24 січня. Так, у суботу 23 січня в 11:00 зіграють "Helix-Галицький Двір" та "ДПС", а о 12:00 – "дербі" горян – "Прут" (Делятин) – МФК "Микуличин". Ці матчі пройдуть в Івано-Франківську.

У неділю 24 січня МФК "Снятин" прийматиме івано-Франківський "Легіон" (14:00), а у Долині лідер першості МФК "Долина" зіграє з ямницьким "Вихором" (12:00).

Змагання з футзалу АМФІФО

Прес-служба АМФІФО