Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу. Перенесений матч п'ятого туру

Чемпіонат області з футзалу. Перенесений матч п'ятого туру

Перенесений матч між "Козацьким Островом" та "Ураган-2 Коледж фізичного виховання" відбувся у середу 13 січня. Матч розпочався спокійно, гравці старалися довго контролювати м’яч і не особливо турбували воротарів. Господарі вивчили стиль гри фізкультурників і діяли обережно, оглядаючись на свої ворота. "Ураганівці" розпочали не сміливо і цим дозволили супернику повірити в свої сили. Особливо після того як на 8-й хвилині Тарас Воробець реалізував стандарт. Не кращим чином зіграв воротар "Урагану-2 КФВ". Після пропущеного голу "ураганівці" зарухалися і створили ряд гольових моментів, але м’яч оминав володіння Михайла Назарука. А, коли на 12-й хвилині Роман Кузьмин знову використав свій шанс в атаці і вдруге "зловив" воротаря студентів, тоді вони всерйоз взялися рятувати становище. Правда, перед цим була "жвава" розмова у перерві з тренерами Юрієм Костишиним та Іваном Данилишиним.

Другий тайм фізкультурники розпочали у своєму звичному стилі – активно розігруючи м’яч до вірного. Саме так забив Роман Горпинич. Далі суперники діяли досить обережно, розуміючи, що помилка дорого коштуватиме. "Козаки" трохи змучилися і вже не так активно турбували суперника, а студенти впевнено "плели" мереживо своїх комбінацій і на 24-й хвилині іменинник матчу Василь Кефа ефектно зрівняв рахунок у матчі. Надалі виглядало, що суперники "змирилися" – довго тримали м’яча, часто фолили, грішили при завершенні атак. Та більш досвідчені у "футзальній математиці" "ураганівці" добре знають, що у їхньому ремеслі одна секунда – досить, щоб забити гол. А коли на табло 1.7 секунди і штрафний пробиває Андрій Голей, то можна здобути перемогу. Саме так і сталося у цьому матчі.

Через тиждень наступне "побачення" студентів з "козаками". Тепер вже кубкове.



"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – 2:3 (2:0).

12 січня. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: Т. Воробець 8, Р. Кузьмин 12 – Р. Горпинрч 18, В. Кефа 24, А. Голей 30.

"Козацький Острів": М. Назарук, Б.Ольшанецький, О. Блонський, Р. Третяк, Р. Семенчук, Р. Галка, Т. Овчар, А. Вацеба, Р. Кузьмин, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, А. Демяник, М. Микитюк, А. Голей, М. Масевич, П. Сенюк, А.Н. Швед, В. Кефа, Р. Горпинич, О. Павелко. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: Р. Кузьмин (21), А. Вацеба (24), О. Блонський (30) – М. Микитюк (8).

Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, В. Гронський, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ - ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

БОМБАРДИРИ: 12 – Назар Швед ("Ураган-2 КФВ"), 11 – Володимир Боришкевич ("Газовик"), 10 – Ігор Подолюк ("Віза Вторма"), 9 – Володимир Крикунов ("Курінь-Пас"), 9 – Василь Гурак ("Віза Вторма"), 8 – Слободян Михайло ("Ураган-4").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ у матчах 1/8 Кубка АМФІФО: Макогон О. ("Ревера"), Гультай В. ("Городенка"), Вацеба А. ("Козацький Острів").


Прес-служба АМФІФО