Новини :: Чемпіонат області

Стартуємо у грудні

Стартуємо у грудні

Стартуємо у грудні – саме так вирішили учасники організаційної наради по підготовці обласних змагань з футзалу, яка відбулася у четвер 17 листопада у офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу. На нараду прибули всі представники клубів (команд), які будуть змагатися у сезоні 2022-2023 років. В обох лігах – першій і другій змагатиметься по 10 команд.

Відрадно, що матчі першої ліги прийматиме крім Івано-Франківська ще й Коломия і Городенка. За це проголосували всі учасники першої ліги з огляду на популяризацію та значне зацікавлення розвитком масового футзалу у цей важкий воєнний період у житті нашого краю та країни. А новий сучасний спортивний комплекс у Коломиї вже давно зачекався на поєдинки високого рівня.

На нараді обговорили головні питання Регламенту та фінансові складові обласних змагань. Як зазначено у рішенні Ради оборони області, яке затверджено розпорядженням Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 07.09.2022 року № 312, змагання відбуватимуться без глядачів та з дотриманням всіх питань безпеки щодо самих учасників змагань. Організатори та учасники змагань подбали про своїх вболівальників і вирішили організувати прямі трансляції матчів першої ліги з коментуванням та іншими сучасними технологіями, щоб максимально передати азарт і видовищність футзальних матчів.

З вівторка, 22 листопада, стартує заявочна кампанія. Змагатимуться у першій лізі будуть наступні команди: "Благо" (Івано-Франківськ),  "Галія" (Івано-Франківськ), "iFranko" (Івано-Франківськ), "Ураган-КФВ" (Івано-Франківськ), "Фурнітура" (Коломия), "Ревера" (Івано-Франківськ), СК "Городенка" (Городенка).

Склад учасників другої ліги наступний:  "Авіатор" (Івано-Франківськ), СК "Галич" (Галич), "РУХ" (Івано-Франківськ), "Юрист" (Івано-Франківськ), "Курінь-ПАС" (Івано-Франківськ), "Пасічна" (Івано-Франківськ), ФК "Отинія" (Отинія), "Сокіл" (Угринів), ФК "Рогатин" (Рогатин). Ще кілька команд вирішують організаційні питання щодо участі у змаганнях.

Стартуємо у грудні

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області