Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів чотирнадцятого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів чотирнадцятого туру

Чергові перемоги лідерів чемпіонату області з футзалу у вищій лізі зафіксовано у 14-му турі.

"Газовик" зустрічався з "Ураганом-4". Ураганівці першими відкрили рахунок у матчі, але довго утримувати перевагу не змогли і суперник чітко розіграв комбінацію, яку завершив Михайло Басараб. Невдовзі вже "газовики" вели у рахунку. Відзначився Володимир Боришкевич. Однак, розігравши з центру, не менш ефектну атаку із п’ятим польовим провів суперник, і на табло знову нічия. Кінцівка тайму все таки була за "Газовиком" – Святослав Локатир оформив дубль. Ураганівці продовжували комбінувати з п’ятим польовим у другому таймі і мали ряд нагод, щоб забити. "Газовик" також спробував тактику суперника, але це не приносило успіху. А ближче до кінця матчу, коли гравці "Урагану-4" вже достатньо "підсіли" фізично, суперник ще чотири рази влучив у ворота. Локатир зробив "хет-трик", а Боришкевич наздогав Шведа у боротьбі бомбардирів.

Традиційно активно і грізно розпочала свій матч "Віза Вторма" проти МФК "Ревера". Вже на 9-й секунді Руслан Уграк відкрив рахунок. Це чи не найшвидший гол у чемпіонаті. Та надалі справи в атаці у лідера не виходили і на перерву команди пішли за нічийного рахунку – 1:1. За "Реверу" відзначився ветеран команди Роман Ципердюк. Другий тайм розпочався голом у ворота "Ревери". У цей час знову нерви здають у гравців "муніципального" клубу. Коли у першому таймі вони просто заробляли фоли, а на останніх секундах "заробили" шостий і вилучення за друге попередження у матчі, то тепер під час гри у штрафній площі Сорока просто вдарив суперника рукою. Вердикт арбітра миттєвий – вилучення і шестиметровий. Надалі вже домінувала "Віза", але голів вболівальники не побачили.

Лише перша хвилина матчу між "Медиком" та "Курінь-Пасом" приносила радість підопічним Романа Ярого, які першими відзначилися. Надалі все було за "сценарієм" гравців "Курінь-Пасу" – по два голи у кожнім із таймів і впевнена перемога у матчі.

Городенківсько-коломийське "дербі" знову принесло перемогу коломиянам. Саме у матчі з СК "Городенка" у першому колі "Sandalino" здобув першу перемогу у нинішньому чемпіонаті. Закономірно всі чекали певного реваншу у другому колі. Але так не сталося. Коломияни лише у середині другого тайму дозволили супернику зрівняти рахунок. Це була хвилинна розслабленість, якою миттєво двічі скористався лідер городенківців Юрій Гавриш. Та вже за хвилину знову попереду були коломияни. Вони легко перехопили ініціативу і довели матч до перемоги – першої у другому колі.

Матч між "Ураганом-2 Коледж фізичного виховання" та "Козацьким Островом" перенесено.



ТАБЛО ЧОТИРНАДЦЯТОГО ТУРУ:



"УРАГАН - 4" (Івано-Франківськ) – "ГАЗОВИК" (Івано-Франківськ) – 2:8 (2:4).

Неділя 14 лютого. 15.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: В. Лесів 4, І. Крук 11 – М. Басараб 8, 26, В. Боришкевич 11, 30, С. Локатир 12, 14, 28, В. Данищук 28.

"Ураган-4": Т. Качур, Т. Кузик, І. Крук, Д. Андрусяк, Р. Остафійчук, В. Костюк, М. Слободян, Ю. Костишин, А. Клебан, В. Лесів, В. Сергенюк. Тренер – В. Гундяк

"Газовик": А. Вандзіляк, В. Кучера, О. Локатир, С. Локатир, М. Басараб, Р. Курташ, В. Боришкевич, І. Коржук, В. Данищук, М. Макогон. Тренер – І. Данилишин.

Попередження: Р. Остафійчук (26), Т. Качур (29) – І. Коржук (22).

Вилучення: Т. Качур (30 – за друге попередження), Р. Остафійчук (30 – за агресивну поведінку у технічній площі).

Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький, М. Липко, А. Нізола.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – "SANDALINO" (Коломия) – 2:5 (0:2).

Неділя 14 лютого. 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: Ю. Гавриш 19, 20 – І. Крамар 10, 14, В. Данищук 23, П. Іваничук 24, А. Ковальчук 28.

СК "Городенка": І. Григорів, О. Григорів, Ю. Гавриш, Т. Петришин, В. Гультай, С. Беспалов, А. Садовський, В. Валовський. Тренер – М. Кривко.

"Sandalino": І. Гавадзюк, А. Левандович, І. Крамар, В. Маковійчук, П. Іваничук, Н. Маковійчук, В. Данищук,А. Сочка, А. Ковальчук. Тренер – В. Корнута.

Попередження: С. Беспалов (13), Ю. Гавриш (25) - А. Ковальчук (10).

Арбітри: П. Липецький, Т. Демянчук, А. Нізола, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар



"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – 3:1 (1:1).

Неділя 14 лютого. 16.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 60 глядачів.

Голи: Р. Уграк 1, О. Веприк 15 не реалізував 10 метровий удар, + 18, І. Подолюк 16 – Р. Ципердюк 9.

"Віза Вторма": Є. Борсук, О. Орищук, І. Подолюк, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, О. Януш, І. Білик, Я. Семянчук, В. Гурак, С. Паньків. Тренер – В. Перепічка.

МФК "Ревера": М. Филипюк, О. Макогон, Ю. Федчишин, В. Рій, М. Курчій, І. Сорока, Л. Куріш, Я. Гнатюк, Д. Бєлоусов, Р. Ципердюк. Тренер – В. Рій.

Попередження: О. Макогон (4), Д. Бєлоусов (8), М. Филипюк (25), Я. Гнатюк (25).

Вилучення: Д. Бєлоусов (15 – за друге попередження), І. Сорока (18 – за удар суперника рукою).

Арбітри: М. Липко, А. Нізола, Т. Демянчук, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"МЕДИК" (Івано-Франківськ) – "КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – 1:4 (1:2).

Неділя 14 лютого. 14.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: Л. Шемелько 1, З. Василик авто гол 6 – Т. Томин 8, 25, В. Лещук 24.

"Медик": О. Твердохліб, Я. Стовпюк, П. Шимків, Л. Шемелько, Б. Бородиця, З. Василик, Р. Сморжанюк, Т. Василів, Б. Пиндиківський, В. Федорюк, Н. Прокопів. Тренер – Р. Ярий.

"Курінь-Пас": Р. Зубкевич, Т. Томин, В. Тодорів, В. Старостенко, В. Пятковський, В. Крикунов, В. Лещук. Тренер – В. Белей.

Попередження: не було

Арбітри: А. Нізола, М. Липко, П. Липецький, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – "КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – перенесено.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

БОМБАРДИРИ: 16 - Швед Назар ("Ураган-2 КФВ"), 16 - Боришкевич Володимир ( "Газовик"), 14 - Подолюк Ігор ("Віза Вторма"), 12 - Гавриш Юрій (СК "Городенка").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ у наступних матчах: Бєлоусов Д. ("Ревера") ,Сорока І. ("Ревера"), Качур Т. ("Ураган-4") КО, Остафійчук Р. ("Ураган-4") КО.


Прес-служба АМФІФО