Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів сімнадцятого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів сімнадцятого туру

Крок до фінішу залишилося зробити учасникам вищої ліги чемпіонату області з футзалу сезону 2015/2016 років. І він буде зроблений у вівторок 8 березня. У Городенці о 12 годині зіграють СК "Городенка" та "Козацький Острів", а у Івано-Франківську матчі розпочнуться з 15.30. першими зіграють "Газовик" та МФК "Ревера". Потім – "Sandalino" та "Курінь-Пас". Завершиться 18 тур матчем-родзинкою – "Ураган-2 Коледж фізичного виховання" – "Віза Вторма".

А 17 тур ознаменувався відновленням змагань у Городенці, де спільними зусиллями влади та меценатів відремонтовано покриття у залі місцевої ДЮСШ і тепер на Прикарпатті є ще один хороший зал для гри у футзал на високому рівні. З цієї нагоди у неділю у Городенці відбулося урочисте відкриття, на яке завітало багато гостей з Києва, Івано-Франківська та області. Щирі, теплі побажання, подарунки юним спортсменам та благословення і окроплення свяченою водою оновленого залу від духовних пасторів та звичайно видовищний матч чемпіонату області від СК "Городенка" та "Візи Вторма". Кількасот вболівальників, які щільно заповнили трибуни залу несамовито підтримували господарів у матчі проти нового чемпіона області. І господарі віддячували своїм прихильникам гарною грою і, звичайно, першим голом у оновленому залі. Зробив цей подарунок Володимир Гультай, який на 7-й хвилині відкрив рахунок у матчі. Гості проявили високу майстерність та наполегливість, щоб відновити рівновагу. Це вдалося Роману Москалику на 12-й хвилині. Але не довгою була радість "мануфактурників". Юрій Гавриш потужним ударом поцілив у дев’ятку воріт суперника і чемпіон вперше у сезоні програв перший тайм. Друга половина матчу була за "Візою". Івано-Франківці багато комбінували, грали широко, гостро пробивали захисні редути господарів. І наступальна тактика дала свої плоди на 22-й хвилині, коли Руслан Уграк зрівняв рахунок. А невдовзі він виводить свою команду вперед. Заключні хвилини цього матчу були надзвичайно напружені та емоційні. Городенківці прагнули хоча б врятувати очко, а чемпіон будь-що хотів втримати переможну ноту цьогорічного сезону. І майстерність помножена на клас дозволила чемпіону вивезти з Городенки чергову перемогу – 3:2. А потім був традиційний танець чемпіонів на оновленому паркеті тепер вже у Городенці.

У Івано-Франківську першими грали "Курінь-Пас" та "Ураган-2 КФВ". Фізкультурники перемогли суперника чисельно, бо "курінні" ледь збираються на фініші змагань. Ця дилема відбилися на підсумковому результаті матчу – 9:2 на користь ураганівців.

Не зумів знайти аргументів для потрібного результату "Медик" проти "Газовика". Впевнені дії "Газовика" залишили медиків на останньому місці турнірної таблиці.

Напружено проходив матч між коломийським "Sandalino" та МФК "Ревера". Ці команди знаходяться на нижньому полюсі турнірної таблиці і прикладають максимум зусиль, щоб вибратися з цього неприємного місця. А для цього треба перемагати. Саме матчі між собою є тим лакмусовим подразником у здобутті перемоги. То ж цей матч видався хоч і бідним на голи, та все-таки багатим на емоції та переживання. У підсумку франківські муніципали втримали переможний рахунок (2:1) і вирвалися на сьоме місце.

Матч між "Ураганом-4" та "Козацьким Островом" відбувся напередодні і приніс впевнену перемогу "козакам" з рахунком 8:3.



ТАБЛО СІМНАДЦЯТОГО ТУРУ:



"МЕДИК" (Івано-Франківськ) – "ГАЗОВИК" (Івано-Франківськ) – 0:5 (0:3).

Неділя 06 березня. 18.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: М. Макогон 1, В. Боришкевич 7, 11, В. Данищук 16, І. Коржук 28.

"Медик": О. Твердохліб, З. Василик, Т. Василів, Р. Сморжанюк, Н. Прокопів, П. Шимків, Я. Стовпюк. Тренер – Р. Ярий.

"Газовик": А. Вандзіляк, О. Локатир, С. Локатир, Р. Курташ, І. Коржук, В. Данищук, М. Макогон, В. Боришкевич, В. Кучера. Тренер – І. Данилишин.

Попередження: не було

Вилучення: не було

Арбітри: І. Дебенко, М. Липко, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – "ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – 2:3 (2:1).

Неділя 06 березня. 15.00. Городенка. Спортивний зал ДЮСШ. 400 глядачів.

Голи: В. Гультай 7, Ю. Гавриш 13 – Р. Москалик 12, Р. Уграк 22, 26, О. Веприк - - 30.

СК "Городенка": І. Григорів, В. Шевчук, Ю. Гавриш, Т. Петришин, В. Гультай, С. Беспалов, А. Садовський, В. Валовський, Р. бойко, О. Григорів. Тренер – М. Кривко.

"Віза Вторма": О. Орищук, І. Подолюк, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Білик, Я. Семянчук, С. Паньків. Тренер – В. Перепічка.

Попередження: В. Шевчук (28), В. Гультай (30).

Арбітри: І. Дебенко, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар



"КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – 2:9 (1:4).

Неділя 06 березня. 17.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 40 глядачів.

Голи: В. Пятковський 14, В. Тодорів 21 – Н. Швед 1, 26, В. Кефа 2, В. Баланик 3, 18, А. Голей 15, 24, Р. Горпинич 26, А. Демяник 28.

"Курінь-Пас": Р. Зубкевич, В. Тодорів, М. Ліпатов, В. Пятковський, В. Крикунов, В. Лещук. Тренер – Р. Зубкевич.

"Ураган-2 КФВ": Р. Джус, Т. Левандівський, П. Сенюк, В. Баланик, А. Душинський, О. Негела, М. Масевич, А. Демяник, М. Микитюк, В. Кефа, А. Голей, Н. Швед, О. Павелко, Р. Горпинич. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: В. Лещук (9), Р. Зубкевич (15).

Вилучення: не було

Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький, М. Липко, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) – "КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – 3:8

Вівторок 23 лютого. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: І. Крук 5, 29, В. Костюк 30 – Р. Третяк 1, 16, Т. Овчар +5, 13, 23, Р. Семенчук 6, Б. Ольшанецький 10, 22.

"Ураган-4": В. Сергенюк, Т. Кузик, І. Крук, Р. Остафійчук, В. Костюк, М. Слободян, В. Лесів. Тренер – В. Гундяк

"Козацький Острів": М. Назарук, Р. Кузьмин, Б. Ольшанецький, О. Блонський, Р. Третяк, Р. Семенчук, Р. Галка, Т. Овчар, О. Ольшанецький, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

Попередження: В. Сергенюк (5), М. Слободян (25).

Вилучення: не було

Арбітри: І. Салаш, М. Липко, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



"SANDALINO" (Коломия) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – 1:2 (0:1).

Неділя 06 березня. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: М. Свірідов 27 – Ю. Федчишин 10, Т. Фітковський 22.

"Sandalino": І. Гавадзюк, М. Свірідов, В. Халабарчук, П. Іваничук, Н. Маковійчук, В. Данищук, А. Сочка. Тренер – В. Корнута.

МФК "Ревера": М. Филипюк, Д. Бєлоусов, І. Сорока, Я. Гнатюк, В. Рій, Т. Фітковський, Л. Куріш, М. Курчій, Ю. Федчишин. Тренер – В. Рій.

Попередження: П. Іваничук (11).

Вилучення: не було

Арбітри: Т. Демянчук, М. Липко, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

БОМБАРДИРИ: 22 - Швед Назар ("Ураган-2 КФВ"), 19 - Боришкевич Володимир ( "Газовик"), 17 - Подолюк Ігор ("Віза Вторма"), 14 - Гавриш Юрій (СК "Городенка").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ у наступних матчах: Вацеба А., Р. Семенчук ("Козацький Острів"), Макогон О. ("Ревера"), Томин Т. ("Курінь-Пас"), Шевчук В., Гультай В. (СК "Городенка").


Прес-служба АМФІФО