Новини :: Чемпіонат області

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів другого туру

Чемпіонат області з футзалу. Огляд матчів другого туру

Матчі другого туру футзального марафону серед команди вищої ліги пройшли у напруженій безкомпромісній боротьбі. Про це свідчать результати поєдинків. У трьох із чотирьох лише з різницею в один гол перемогу святкували більш досвідчені суперники.

Центральним вирізнявся матч між "Газовиком" та "Ураган-2 Коледж фізичного виховання". Зі старту на площадці точилася жорстка на "грані фолу" боротьба. Молоді ураганівці не уступали у фізичному протистоянні досвідченим газовикам, а моментами за рахунок хорошого футзального вишколу зривали аплодисменти численних вболівальників, які того вечора заповнили трибуни коледжу фізвиховання. Так тривало до останніх хвилин першої половини. І, коли вже всі були подумки у роздягальні, "газовик" Роман Курташ як раз і "забив гол у роздягальню".

У другій половині особливо нічого не змінилося. "Газовики" віддали ініціативу і сподівалися на гострі контр випади. Саме на 21-й хвилині зусилля партнерів влучно завершив Олег Локатир. До честі молодих фізкультурників, вони не "зломилися" після другого пропущеного м'яча, а додали в атаці, граючи з п'ятим польовим. І це дало результат. Наприкінці матчу Назар Швед за дві хвилини зумів вирівняти рахунок у матчі. Нічия ніяк не входила у плани "газовиків", і вони пішли у фінальний наступ. За хвилину до фінальної сирени Віктор Данищук першим встиг на добивання і вивів "Газовик" вперед. Та останнє слово у цьому матчі все-таки могло бути за студентами. На останній секунді удар не себе прийняла стійка воріт "газовиків". Отож, важка перша перемога дебютанта обласних змагань – 3:2.

Із впевненої перемоги розпочали сезон срібні призери минулорічного чемпіонату "Віза Вторма". Вже у першому таймі "мануфактурники" вирішили питання переможця зустрічі, забивши чотири "сухі" м'ячі у ворота коломийських футзалістів. А у другому закріпили цей результат і в підсумку перемогли з рахунком 6:1.

Другу перемогу у новому сезоні здобув СК "Городенка". На цей раз вже в Івано-Франківську над МФК "Ревера" – 3:2. Ця перемога вивела городенківців у лідери змагань.

Цікаво проходив матч між "Ураган-4" та "Курінь-Пас". Молоді "курінні" вже у дебюті матчу повели у рахунку. Відзначився Володимир Крикунов. Та досвідчені ветерани НФК "Урагану" ніскільки не переживали. Вони спокійно "плели" футзальне мереживо своїх комбінацій, не дивлячись, що грали без воротаря весь матч. Це своєрідна "родзинка" другого туру, бо програючи по ходу матчу, ветерани зуміли перемогти з рахунком 5:4.

На цьому тижні заплановано старт десятого учасника чемпіонату "Козацького острова", якщо буде перенесено матч чорнолізців чвертьфіналу розіграшу Кубка міст і районів області.

Матчі наступного третього туру відбудуться у неділю, 29 листопада, після баскетбольного матчу "Говерли".



ТАБЛО ДРУГОГО ТУРУ:



"ГАЗОВИК" Івано-Франківськ) – "УРАГАН-2 Коледж фізичного виховання" (Івано-Франківськ) – 3:2 (1:0)

Голи: Р. Курташ 15, О. Локатир 21, В. Данищук 29 – Н. Швед 27, 28.

Газовик: А. Вандзеляк, О. Локатир, С. Локатир, Р. Курташ, Р. Вірстюк, М. Макогон, В. Боришкевич, В. Данищук, Ю. Іванишин, О. Барановський, В. Кучера. Тренер – І. Кучера.

Ураган-2 КФВ: Р. Джус, В. Баланик, А. Голей, А. Демяник, М. Микитюк, Н. Швед, О. Павелко, А. Затерка, П. Сенюк, А. Муравський, М. Масевич, А. Душинський, В. Завертаний. Тренер – Ю. Костишин.

Попередження: С. Локатир (20) – А. Демяник (11), В. Баланик (14), А. Голей (30).

Арбітри: Я. Вовчок, П. Липецький, О. Плахов, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



"SANDALINO" (Коломия) – "ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – 1:6 (0:4)

Голи: І. Крамар 29 – І. Подолюк 5, 15, 29, О. Януш 9, 26, І. Білик 15.

SANDALINO: І. Гавадзюк, І. Крамар, Н. Маковійчук, Д. Яцик, М. Кулик,В. Маковійчук, А. Сочка, Ю. Островський, В. Халабарчук, В. Мегдиник. Тренер – В. Корнута.

Віза Вторма: О. Орищук, І. Подолюк, С. Паньків, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Білик, Я. Семянчук, О. Януш, Є. Борсук. Тренер – В. Перепічка.

Попередження: В. Маковійчук (30).

Арбітри: Т. Демянчук, О. Плахов, Я. Вовчок, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) – СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – 2:3 (0:1)

Голи: Ю. Федчишин 19, О. Макогон 29 – Т. Петришин 8, Р. Михайлюк 17, М. Кривко 18 .

Ревера: Р. Бурда, Р. Ципердюк, О. Макогон, І. Сорока, В. Середюк, Л. Куріш, Ю. Федчишин, А. Олійник, М. Курчій. Тренер – І. Сорока.

Городенка: І. Григорів, Т. Петришин, В. Шевчук, В. Валовський, Р. Михайлюк, М. Кривко, Н. Король, Р. Барик, Ю. Гавриш, В. Гультай, Д. Човганюк, О. Григорів. Тренер – М. Кривко.

Попередження: О. Макогон (27) – Р. Михайлюк (29).

Арбітри: Я. Вовчок, П. Липецький, Т. Демянчук, О. Плахов.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



"УРАГАН - 4" (Івано-Франківськ) – "КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – 5:4 (2:4)

Голи: В. Лесів 12, М. Слободян 13, 25, Т. Кузик 24, В. Костюк 25 – В. Крикунов 2,11, В. Лещук 11, М. Федюк 12.

Ураган-4: Т. Кузик, М. Слободян, Д. Андрусяк, В. Костюк, Ю. Костишин, С. Клюшніченко, В. Лесів, І. Кіфяк, П. Кіфяк, А. Клебан. Тренер – В. Гундяк.

Курінь-Пас: Р. Зубкевич, В. Крикунов, М. Федюк, О. Блізнюков, В. Лещук, Т. Гаврон, В. Кліщ, М. Ліпатов. Тренер – А. Іванцюк.

Попередження: В. Крикунов (2) - Д. Андрусяк (13).

Арбітри: О. Плахов, Т. Демянчук, П. Липецький, Я. Вовчок.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



З турнірною таблицею та результатами чемпіонату Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ - ЧЕМПІОНАТ ВИЩОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

БОМБАРДИРИ: 5 – Михайлюк Роман ("Городенка"), 4 – Крикунов Володимир ("Курінь-Пас"), 3 – Подолюк Ігор ("Віза Вторма"), Слободян Михайло ("Ураган-4")

У 3-му турі у неділю 29 листопада зустрічаються:

16:00 – "SANDALINO" - "Газовик"

17:00 – "Ураган-2 КФВ" - "Ураган-4"

18:00 – "Курінь-Пас" - "Городенка"

19:00 – "Медик" - "Віза Вторма"

30 листопада о 18:30 – "Ревера" - "Козацький острів"


Прес-служба АМФІФО