Новини :: Чемпіонат області

"Алан" виходить у лідери

"Алан" виходить у лідери

19 листопада двома матчами в Івано-Франківську розпочався другий тур у першій лізі обласних змагань.

Першими на площадку вийшли футзалісти "ДФС" та МФК "Микуличин". Вже у середині першого тайму суперники "знайшли" ключі до воріт один одного, але лідер атак податківців Микола Сікач зумів вивести свою команду вперед. У другій половині матчу він забезпечив "ДФС" комфортну перевагу, зробивши  "хет-трик".

 Цікаво розпочався другий поєдинок у турі між "Галицьким двором" та "Аланом". У першому турі ці команди "відвантажили" у ворота суперників по 11 м'ячів і, коли Василь Щербина на 42-й секунді забив гол у ворота аланівців, то склалося враження, що "будівельники" і у цьому матчі готові повторити гольову феєрію. Такий стрімкий і несподіваний початок матчу примусив похвилюватися прихильників "Алану". Спроби відразу відігратися зводив нанівець воротар "ГД" Микола Трач, а його партнери раз за разом транжирили гольові моменти біля воріт суперника. Такі "вольності" у футзалі та ще й досвідченим "Аланом" просто так не проходять. Варто було на 7-й хв. грубо помилитися гравцям  "ГД" у захисті, як Ігор Нагірний зрівняв рахунок, а через 48 секунд "будівельники" зовсім стали. Необачні дії Ярослава Демківа у своєму штрафному майданчику привели до пенальті, а за такі дії він побачив перед собою "гірчичника", який на ту хвилину вже був другим для нього… Спершу Барчук "покарав" суперника з 6-метрової позначки, а через дві хвилини Юрій Поліщук підступно пробив. До перерви "будівельники" мали щонайменше дві реальні нагоди забити, але схибили. Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. "Галицький двір" продовжував гайнувати хороші гольові моменти, а "Алан" свої чітко реалізовував. У підсумку впевнена перемога підопічних тренера Володимира Хоми з рахунком 7:1.

У неділю відбудуться ще два матчі. У Городенці черговий екзамен триматимуть футзалісти-студенти, а у Франківську "Медик" зіграє з "Вихором".


"ДФС" (Івано-Франківськ) – МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) - 5:1 (2:1).

Субота 19 листопада 2016 р. 17:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 50 глядачів. 

Голи: П. Ткаченко 7, М. Сікач 9, 15, 24, Б. Ольшанецький 21 – Д. Петращук 8.

ДПС: С. Петруняк, М. Сікач, В. Синишин, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький. Тренер – В. Яцишин.

Микуличин: А. Вередюк, М. Ключівський, І. Цурак, Р. Ківнюк, М. Ліхновський, В. Ільків, Д. Петращук, І. Соломчук, І. Андрусяк, Є. Слободян, О. Чорнописький.  Тренер – В. Ільків.

Попередження: не було

Арбітри: Т. Демянчук, М. Гудима, В. Гронський, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк


"ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – "АЛАН" (Івано-Франківськ) - 1:7 (1:3).

Субота 19 листопада 2016 р. 18:00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 80 глядачів

Голи: В. Щербина 1 – І. Нагірний 7, Р. Барчук +8, Ю. Поліщук 10, А. Солоненко 18, 24, А. Соколенко 24, М. Бойко 24.

Галицький двір: М. Трач, Т. Гнатишин, Я. Демків, П. Петрунчак, В. Павлик, М. Кравців, В. Щербина, В. Яценко, В. Труш. Тренер – Т. Гнатишин.

Алан: О. Деделюк, І. Нагірний, Ю. Поліщук, А. Соколенко, Р. Барчук, Р. Галка, М. Бойко, А. Солоненко, Ю. Атаманюк, Є. Соколенко, М. Ганущак. Тренер – В. Хома.

Попередження: Я. Демків (7).

Вилучення: Я. Демків (8, друге попередження)

Арбітри: М. Липко, Т. Демянчук, В. Гронський, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.


Алан виходить у лідери
В атаці податківці
Алан виходить у лідери
Гостра атака "Алану"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області