Новини :: Чемпіонат області

СК "Городенка" перемагає студентів

СК "Городенка" перемагає студентів

У неділю, 20 листопада, двома матчами продовжився другий тур у першій лізі обласних змагань.

У Городенці відкрився новий футзальний сезон матчем між СК "Городенка" та "Ураган-ПНУ" (Івано-Франківськ). Вже у середині першого тайму господарі забили перший домашній гол. Відзначився Сергій Беспалов. Надалі городенківці контролювали хід подій у матчі і під завісу першого тайму Руслан Харук подвоїв рахунок у матчі. Студенти поки звикають до футзальних баталій і ще не все у них виходить на футзальному майданчику, але їхнім суперникам все важче добитися успіху. Не змінилася картина матчу і у другому таймі. Спершу Харук забезпечив для своєї команди комфортний запас у рахунку, і франківці лише на останній хвилині забили гол престижу. Друга перемога СК "Городенки" з рахунком 3:1, яка зі старту першості займає другу позицію серед лідерів.

Завершувався 2-й тур матчем між "Медиком" та ямницьким "Вихором". Обидві команди на старті змагань зазнали поразок, тому у звітному турі налаштовувалися по бойовому. Особливо дошкульної поразки зазнав "Вихор", і у другому матчі вже у його дебюті Віталій Мухтаров відкрив рахунок, а через кілька хвилин він вдруге завершив зусилля партнерів, цим засвідчив, що ямничани сьогодні налаштовані на перемогу. Правда, молоді студенти-лікарі одразу один м’яч відіграли. Мінімальна перевага у рахунку не позначалася на грі суперників і вони демонстрували відкритий футзал, гостро атакуючи ворота один одного. Але надмірне бажання добитися успіху заважало гравцям відзначитися. І тільки у другому таймі "Вихор" завдяки більш досвідченим виконавцям довів свою перевагу, тричі "пробивши" ворота суперника. "Медик" лише наприкінці матчу зумів вдруге забити.


СК "ГОРОДЕНКА" (Городенка) – "УРАГАН-ПНУ" (Івано-Франківськ) - 3:1 (2:0).

Неділя 20 листопада 2016 р. 14/00. Городенка. Спортивний зал ДЮСШ. 300 глядачів. 

Голи: С. Беспалов 7, Р. Харук 10, 17 – І. Коцабюк 23.

Городенка: І. Григорів, В. Шевчук, В. Гультай, Т. Петришин, В. Валовський, С. Беспалов, А. Садовський, Р. Харук, М. Липчук, А. Мохорук, Д. Шинкарук Тренер – Ю. Гавриш.

Ураган-ПНУ: А. Петрик, А. Букатюк, Н. Синюк, М. Довгомеля, Є. Лепкалюк, І. Коцабюк, Н. Ясінський. Тренер – В. Салій.

Попередження: Є. Лепкалюк (18), В. Букатюк (24).

Арбітри: П. Липецький, М. Попух, В. Гронський, В. Думанський.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк


"МЕДИК" (Івано-Франківськ) "ВИХОР" (Ямниця) - 2:5 (1:2).

Неділя 20 листопада 2016 р. 20/00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 40 глядачів

Голи: Халед Юзеф 9, О. Синдуль – В. Мухтаров 3, 8, В. наконечний 15, Ю. Дякун 17,Н. Павлів 20.

Медик: О. Твердохліб, З. Василик, Б. Пидиківський, Л. Шемелько, О. Синдуль, А. Демчишин, П. Шимків, Т. Волочій, Азат Мустафа, Р. Сможанюк, Халед Юзеф, Т. Василів, В. Федорюк. Тренер – Р. Ярий.

Вихор: Н. Ванченко, А. Бибик, В. Мухтаров, В. Наконечний, Г. Галіпчак, Н. Павлів, В. Гринькевич, В. Ілащук, Ю. Дякун, В. Найда. Тренер – Р. Смеричанський.

Попередження: Б. Пиндиківський (8), Т. Волочій (17) – Н. Павлів (12), А. Бибик (17).

Арбітри: Я. Вовчок, М. Гудима, І. Салаш, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області