Новини :: Чемпіонат серед ВНЗ

Студентський футзал

Студентський футзал

Тривають змагання XIII обласної літньої Універсіади серед вищих навчальних закладів Івано-Франківщини відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України. Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області разом з обласним відділенням Комітету з фізичної культури та спорту МОН України проводить змагання з міні-футболу.

На старт вийшли футзальні команди п’яти ВНЗ. У першому турі на площадці Івано-Франківського Національного Технічного Університету нафти і газу, де відбуватимуться всі матчі, зустрілися "нафтовики" та  "медики". Цікавий і напружений поєдинок приніс перемогу "медикам" з рахунком 3:2. У другому матчі зійшлися команди Прикарпатського Національного Університету імені Василя Стефаника та Івано-франківського Університету Права імені короля Данила Галицького. Маючи у студентських лавах досвідчених "ураганівців", студенти ПНУ впевнено "розібралися" з "правниками" – 6:1. Команда з Івано-Франківського науково-навчального інституту менеджменту  у першому турі була вихідною.

Наступний другий тур відбудеться у четвер 11 травня - Інститут менеджменту – ІФНТУНГ (15.00) і у п’ятницю 12 травня зіграють  "ІФМНУ" – "ПНУ" (15.00).

У 3-му турі у вівторок 16 травня зіграють: 15.00 - "ПНУ" – "Інститут менеджменту", 16.00 - "Університет права" – "ІФМНУ".

У 4-му турі у четвер 18 травня зіграють: 15.00 - "Інститут менеджменту" – "Університет Права", 16.00 -  "ІФНТУНГ" – "ПНУ".

Завершаться футзальні змагання у вівторок 23 травня матчами "Університет Права" – "ІФНТУНГ" (15.00), та "ІФМНУ" – "Інститут менеджменту".

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області