Новини :: Чемпіонат серед ВНЗ

Івано-Франківський "ІФНТУНГ" зіграє у фіналі чотирьох

Івано-Франківський "ІФНТУНГ" зіграє у фіналі чотирьох

У середу, 13 квітня, Бюро ВФАС винесло рішення щодо бойкоту команди "НУМСФ" матчу в Сумах, та інциденту у зустрічі між студентами "ІФНТУНГ" і СК "НУХТ". За результатами обговорення Бюро ВФАС вирішило зарахувати командам "НУМСФ" м.Дніпропетровськ і СК "НУХТ" м.Київ технічні поразки з рахунком "0:5", а відповідно командам "СумДУ-1" м.Суми і "ІФНТУНГ" м.Івано-Франківськ технічні перемоги з рахунком "5:0". Матч між командами "ІФНТУНГ" – СК "НУХТ" визнати таким, що було припинено арбітром з вини гравців команди СК "НУХТ" та не повинен дограватися зі збереженням усіх дисциплінарних санкцій в цьому матчі. Гравців команди СК "НУХТ" Савенко Руслана, Жука Євгена та Дядюнця Максима відсторонити від участі у змаганнях ВФАС терміном на 3 матчі.

В останньому матчі-відповіді, який 14 квітня відбувся у Києві, команда Національного педагогічного університету ім. Драгоманова не залишила шансів студентам "ЛДУФК". Таким чином стали відомі усі учасники фінальної частини:

     "ХНУ ім. Каразіна" (Харків)

     "СумДУ" (Суми)

     "ІФНТУНГ" (Івано-Франківськ)

     "НПУ ім. Драгоманова" (Київ)

Згідно рішенню Бюро ВФАС фінальна частина чемпіонату пройде з 18 по 20 квітня в Сумах. Це місто втретє прийматиме головні матчі турніру. Вперше кращі команди України збиралися в Сумах у 2009 році, вдруге – у 2012. Ігри фінальної частини відбудуться в одному з кращих спортивних споруд України – Легкоатлетичному Манежі "УАБС".

Також стало відомо, що півфінальні зустрічі та матчі за нагороди будуть починатися о 15:00 та о 17:00. В першій півфінальній грі зустрінуться команди "ІФНТУНГ" і "ХНУ ім. Каразіна". В другій – "СумДУ" і "НПУ ім. Драгоманова".

 

Прес-служба Всеукраїнської футбольної асоціації студентів