Новини :: Друга ліга АФУ

Друга ліга АФУ

Друга перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

Друга перемога "ВІЗИ-ВТОРМА"

У другому турі першості України з футзалу серед команд другої ліги у першій зоні "Віза-Вторма" приймала "Княжий Ринок" зі Львова. Ці команди є фаворитами у групі і саме між ними буде розігруватися путівка у наступний етап змагань. То ж матч очікувався з цікавістю, хоч і проходив у дещо неспортивний час (20.30). Через надмірну завантаженість залу саме цей час надали власники манежу для команд. Не дивлячись на це, вболівальники прийшли підтримати чемпіонів Івано-Франківщини.

"Віза" розпочала матч активно і вже у його дебюті свої старання втілила у гол. З другого удару Станіслав Паньків відкрив рахунок у матчі. Львівяни одразу взяли тайм-аут щоб внести корективи і дещо заспокоїти ситуацію. Однак, господарів це не влаштувало і вони продовжили тиснути атаками на ворота гостей. Кілька зручних нагод відзначитися втратили Ігор Подолюк, Олег Веприк та Василь Гурак.  Саме Василеві вдалося подвоїти рахунок на 10 хв. точним ударом у нижній кут воріт суперника. У гостей гра "не клеїлася" і вони частенько фолили, щоб зупинити гравців "Візи". Першу небезпеку біля воріт Орищука гості створили лише на 15 хв., а вже через хвилину вдалися до гри з п’ятим польовим. Як виявилося пізніше - це "коньок" "базарників" і вони вправно ним користуються. Саме весь другий тайм "на своєму мячі" вони грали з "поганялою". У цій ролі позмінно виступали Назар Яцишин та Олександр Дудаш. "Мануфактурники" віддали ініціативу і старалися більш щільно діяти із гравцями суперника, не даючи їм розіграти "зайвого". І все в них виходило до 28 хв., коли помилки припустився досвідчений Олег Веприк, "обрізавшись" передачею, яку сповна використав Назар Фурда, скоротивши рахунок. Це означало, що заключна десятихвилинка пройде у напруженій боротьбі і надто емоційно. Львівяни продовжили свою гру, а івано-франківці старалися "підловити" їх на помилці, щоб забити у порожні ворота. Така в’язка гра тривала до фінальної сирени, але суперники із своїх тактик голів не забили. То ж "Віза Вторма" здобула важку домашню перемогу і очолила турнірну таблицю у групі.

Матчі третього туру заплановані на наступний тиждень."Віза" поїде у гості до львівської  "Енергії-2 ЛДУФК", а "Ураган-2" прийматиме "Княжий Ринок". Початок матчів та дні будуть повідомлені додатково.  

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) – "Княжий Ринок" (Львів) – 2:1 (2:0).

Друга ліга: перша зона. Четвер 22 грудня 2016 р. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 180 глядачів.

Голи: С. Паньків 4, В. Гурак 10 – Н. Фурда 28.

"Віза Вторма": О. Орищук, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, Р. Горбатий, О. Перепічка, І. Білик. Тренер – В. Перепічка.

"Княжий Ринок": Я. Морикишка, Н. Фурда, О. Дудаш, В. Скрильов, Г. Гриншпун, Р. Пштир, О. Ковалишин, Н. Яцишин, Т. Мацик, М. Татарченко, Н. Тузяк, В. Лаба, І. Дідич. Тренер – Ю. Цибик.

Попередження: О. Дудаш (10), Н. Тузяк (19), О. Ковалишин (29).

Арбітри:  Я. Вовчок, Т. Демянчук, В. Гронський, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Друга перемога ВІЗИ ВТОРМА

Друга перемога ВІЗИ ВТОРМА

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області