Новини :: Друга ліга АФУ

Друга ліга АФУ

Поразка, за яку не соромно

Поразка, за яку не соромно

Відбувся черговий  матч першості України з футзалу серед команд другої ліги у першій зоні. Івано-Франківський "Ураган-2" приймав львівський "Княжий Ринок".

Як то кажуть, зустрічалися різні "вагові" категорії. У складі львів’ян досвідчені фут зальні гравці, які пограли на різних рівнях, включаючи Екстра лігу, а івано-франківська команда комплектована молодими виконавцями до 19 років і лише два гравці з основної команди можуть їх "підсилити". У цьому матчі тренери головного "Урагану" делегували тільки воротаря Тараса Левандівського.

Імениті гості у домашньому матчі перемогли молодих "драконів" і вже знали як грають суперники. Але та перемога далася "Княжому Ринку" не легко. То ж до виїзного матчу вони готувалися ретельно. Принаймні, так виглядало з перед матчевої розминки, на яку гості вийшли завчасно. Але, як показала гра, все-таки у підсвідомості досвідчених майстрів "малого" м’яча була певна недооцінка суперника. А молоді ураганівці з перших секунд пішли в атаку і вже у дебюті могли відзначитися. Гості не чекали такого зухвалого початку і їм прийшлося затратити чимало часу, щоб перехопити ініціативу. Та їхні атаки довго не приносили успіху через простий не фарт і впевнену гру воротаря "Ураган-2" Тараса Левандівського. А на перерву молоді "дракони" могли піти, ведучи у рахунку, якби Назар Сенюк переграв Ігоря Стасіва, вийшовши віч-на-віч з ним.

Не змінилася гра і у другому таймі. Львівяни хоч і атакували, але забити не могли. Господарі старалися зі всіх сил і це дозволяло говорити про можливу сенсацію – підсумкову нічию. Але досвід він і є на то досвід, щоб коли здається, що гра програна, тоді спрацьовує його сила. Так сталося і цьому матчі. Назар Яцишин при розіграші стандарту виявився найспритнішим і добив м’яч у ворота  ураганівців. Йшла 37 хвилина матчу. Далі господарі грали з п’ятим польовим і мали дві нагоди, щоб не програти матч. Але їм просто не поталанило. І все-таки, це та поразка, за яку не стидно, бо молоді фізкультурники були гідними суперниками. При такій грі і самовіддачі результат обов’язково прийде.

"УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) – "КНЯЖИЙ РИНОК" (Львів) – 0:1 (0:0).

П’ятниця 17 лютого 2017 р. 13.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 120 глядачів.

Гол: Н. Яцишин 37.

"Ураган-2 КФВ": Т. Левандівський, М. Масевич, О. Негела, П. Сенюк, А. Муравський, С. Данилишин, В. Завертаний, А. Душинський, В. Їжаковський, Н. Синюк, В. Гнатковський. Тренер – Ю. Костишин.

"Княжий Ринок": І. Стасюк, Ю. Когут, В. Лаба, П. Миколюк, Н. Яцишин, О. Дудаш, Є. Москвін, В. Скрильов, Т. Мацик, Г. Гриншпун, Ю. Цибик, М. Татарченко. Тренер – Є. Москвін.

Попередження: Н. Яцишин (28), П. Миколюк (34).

Арбітри:  Т. Демянчук,  П. Липецький, М. Гудима, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Поразка, за яку не соромно

Поразка, за яку не соромно

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області