Новини :: Конференції, наради

Рада АМФІФО накреслює плани

Рада АМФІФО накреслює плани

Відбулося перше засідання Ради АМФІФО. У порядку денному питання призначення відповідального секретаря, призначення голів комітетів, затвердження плану роботи та кошторис АМФІФО.

Отже, члени Ради погодилися з кандидатурою Ярослава Вовчка на посаду відповідального секретаря АМФІФО. Він працюватиме на громадських засадах як всі інші керівники Асоціації через брак коштів. Зараз ведуться пошуки спонсорів і тоді, можливо, будуть внесені зміни у штатному розписі.

Затверджено голів постійних комітетів АМФІФО. Так, комітет з організації проведення змагань надалі очолюватиме Ігор Овчар, комітет арбітражу залишився за Василем Ольшанецьким. Нового керівника отримав комітет ветеранського футзалу. Його очолив Володимир Хома. Комітет дитячо-юнацького футзалу очолюватиме Роман Ярий, а роботою комітету із зв’язків з засобами масової інформації займатиметься Олександр Дем'янчук.

Щодо кошторису Асоціації, то він складається виключно із внесків команд-учасниць обласних змагань і на проведення цих змагань розрахований.

У плані роботи закладено чимало напрямків, зокрема, ті, про які йшлося на IV-х позачергових звітно-виборних Загальних зборах. Це робота по створенню відповідних районних і міських підрозділів АМФІФО, організація змагань ветеранів футзалу, робота над змінами та доповненнями до Статуту АМФІФО, організація семінарів-навчань для тренерів аматорських команд з футзалу, вдосконалення організації обласних змагань та змагань серед дітей.

Також на засіданні проведено жеребкування попереднього етапу розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2015/2016 років. За путівку до 1/8 фіналу поборються "Легіон" – МФК "Снятин" та МФК "Долина" – МФК "Микуличин". Ці матчі пройдуть в Івано-Франківську у суботу 19 грудня о 15:00 та 16:00 (після матчу "Урагану" з "Продексімом" – 12:00).