Новини :: Конференції, наради

18 жовтня - організаційна нарада щодо проведення обласних змагань з футзалу

18 жовтня - організаційна нарада щодо проведення обласних змагань з футзалу

У вівторок, 18 жовтня, о 17:00 в офісі обласної федерації футболу (вул. Чорновола, 80) відбудеться перша організаційна нарадащодо проведення обласних змагань з футзалу серед аматорів сезону 2016/2017 років.

За традицією обласні змагання пройдуть у двох лігах – вищій і першій. У вищій лізі змагатиметься 10 команд. Таку ж кількість учасників організатори змагань планують і у першій лізі.За попередньою інформацією свою участь у змаганнях серед команд вищої ліги підтвердили"Віза Вторма", "Ураган -2 КФВ", "Козацький Острів", "Ураган -4", МФК "Ревера", МФК"Городенка", МФК"Долина", "Sandalіno".Команди МФК"Городенка" та МФК"Долина" домашні матчі проводитимуть на своїх площадках.

За традицією змагання серед команд вищої ліги будуть мати статус регіонального відбіркового турніруаматорської фут зальної ліги України, що дасть можливість чемпіону, призерам і володарю Кубка області у березні 2017 року змагатися у Всеукраїнському фіналі аматорських команд України.

До змагань у першій лізі зголосилися"Медик", МФК"Снятин","HELIX-ГалицькийДвір", "Д П С", "Вихор", МФК "Микуличин". Ще 3-4 нових команд мають бажання спробувати свої сили в обласній першості сезону 2016/2017. Крім команд, які вже дали попередню згоду на участь у змаганнях нового сезону, організатор змагань – Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області запрошує до участі нові команди з Івано-Франківська та області.

На нараді будуть обговорені деякі зміни до Регламенту змагань, процедура заявкової кампанії та інші питання нового сезону. Нагадаємо, що матчі обласних змагань АМФІФО проводить у манежі коледжу фізичного виховання.

Ігор Овчар, голова АМФІФО