Новини :: Кубок

Кубок

Жеребкування Кубка АМФІФО

Жеребкування Кубка АМФІФО

У неділю, 4 грудня, о 15:00 відбудеться процедура жеребкування 10-го розіграшу Кубка АМФІФО. Організатори запланували її проведення під час перерви матчів чергового 4-го туру в першій та вищій лігах. Запрошуємо всіх представників команд-учасниць обласних змагань та всіх володарів Кубків міст і районів області до участі в цьогорічному ювілейному розіграші. Попередню згоду позмагатися в кубкових баталіях виявив футзальний колектив "Штурм" із Сівки-Калуської.

Нагадаємо, що першим володарем почесного трофею обласного футзалу стала команда "Прикарпатського Торгового Дому", яка в першому розіграші розгромила надвірнянський "У Боба" – 7:0. Ця команда є тричі володарем Кубка АМФІФО (ще двічі підряд у сезонах 2010/11 та 2011/12 рр. Кубок отримував "прописку" в "торгівельників").

Другим володарем у сезоні 2008/09 років став "Ельдорадо". Своєрідним рекордом кубкової "прописки" володіє "Баварія РП", яка, будучи учасником змагань серед команд першої ліги, у сезоні 2009/10 рр. здобула Кубок, здолавши у фіналі "ПТД".

У сезоні 2012/13 років у драматичному фіналі Кубок дістався микуличинським "Зорям Карпат". Наступні два розіграші Кубок "прописався" в "Епіцентру К", а зараз ним володіє "Віза Вторма".

Початок змагань за Кубок АМФІФО заплановано на кінець грудня 2016 року.