Новини :: Кубок

Кубок

"Віза-Вторма" у півфіналі Кубка АМФІФО

"Віза-Вторма" у півфіналі Кубка АМФІФО

У середу 25 січня визначився четвертий півфіналіст розіграшу Кубка АМФІФО.

У матчі за останню путівку до півфіналу розіграшу Кубка області зустрілися "Віза-Вторма" та МФК "Микуличин". Фаворитом пари всі вважали лідера чемпіонату області і не безпідставно. Але у кубкових змаганнях слабких суперників не буває. І цей матч ще раз засвідчив цю прописну істину. "Мануфактурники" відразу пішли у наступ, бажаючи вже у дебюті створити собі комфортну перевагу і "малими" силами забезпечити собі прохід до півфіналу. Однак "горяни", які значно підсилили свій склад вправними гравцями із Франківська, зуміли "прийняти" стартовий удар і у першому таймі могли першими відзначитися. Але гравці "Візи" все-таки домінували на площадці і, здавалося, що гол – це справа часу. І цей футзальний "вирок" стався лише у другому таймі на 17 хв. Олег Перепічка несподівано пробив у девятку воріт "Микуличина". Цей гол виявився єдиним у матчі. "Віза-Вторма" вийшла до півфіналу, де її суперником буде "Трейд Захід Буд". То ж на вболівальників чекає цікавий півфінал.

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) – МФК "Микуличин" (Микуличин) - 1:0 (0:0).

Середа 25 січня 2017 р. Кубок АМФІФО 1/4. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Гол: О. Перепічка, 17.

"Віза-Вторма": О. Орищук, С. Паньків, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, І. Кушецький.  Тренер – О. Веприк.

"Микуличин": М. Ключівський, В. Белей, В. Галущак, М. Ліпатов, М. Ліхновський, Д. Петращук, В. Ільків.  Тренер – В. Белей.

Попередження: В. Галущак (22).

Арбітри:  І. Салаш, Т. Демянчук, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області