Новини :: Кубок

Кубок

"SANDALINO" зіграє у фіналі

"SANDALINO" зіграє у фіналі

"SANDALINO" зіграє у фіналі розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2016/2017 років. Це стало відомо після перемоги коломиян над долинським МФК "Нафтовик" у першому півфінальному матчі, який відбувся у середу 1 лютого.

Обидві команди вперше дійшли до півфіналу і добре розуміли вагу цього матчу – путівка у фінал. То ж початок зустрічі був сумбурний і гравці часто помилялися у простих ігрових ситуаціях. Відчувалося зайве хвилювання та нервозність. Це тривало до 6 хв, коли коломийські футзалісти пішли в атаку і Андрій Ковальчук наважився на удар – м’яч влучив у ворота. "Нафтовики" одразу забули про статус матчу і почали грати "свою" гру, поступово перехопивши ініціативу. Кілька реальних можливостей зрівняти рахунок упустили Петрик та Яворський. У ці хвилини долинянам допоміг досвід Святослава Локатиря, який грав без замін і керував діями партнерів. А, коли залишалося 19 секунд до сирени на перерву, сам пішов в атаку і з другої спроби забив гол у "роздягальню".

Різні настрої у команд були у перерві та важливість голу Локатиря допомогла  "Нафтовику" вже на старті другого тайму. Євген Петрик пройшов лівим краєм атаки і невідпорно пробив у кут воріт "Sandalino". Тепер вже долинська команда "жила" надією втримати переможний рахунок у матчі. Але коломияни додали в атаці і напруга у матчі досягала апогею. Велике бажання забити м’яч заважало гравцям обох команд на завершенні атак. За дві хвилини до фінальної сирени "Sandalino" йде у ва-банк - переходить на гру з п’ятим польовим. І це одразу приносить бажаний результат. Чітку комбінацію точним ударом завершує Андрій Ковальчук. У час, що залишився, всі подумки готувалися до фут зальної лотереї, забувши, що півтори хвилини у футзалу – це досить багато часу. "Нафтовик" на емоціях першим кинувся в атаку, щоб не доводити справу до шестиметрових ударі. Але коломияни перехопили м’яч і довгою передачею вивели на "побачення" з воротарем суперника Миколу Свірідова, який переправив м’яч у ворота – 3:2 і 34 секунди до… прямого фіналу або серії футзальних пенальті. Тепер у всіх гравців емоції "зашкалювали". "Нафтовики" знову кидаються в атаку, але поспішають і діють не точно, а суперник спокійно контролює м’яч і чекає радісної мелодії сирени, яка сповіщає про вихід "Sandalino" у фінал розіграшу Кубка АМФІФО.

Суперника коломияни дізнаються 15 лютого, коли відбудеться ще один півфінальний матч між "Візою-Вторма" і "Трейд Захід Будом".

МФК "Нафтовик" (Долина) –  "Sandalino" (Коломия) - 2:3 (1:1).

Середа 1 лютого 2017 р. Кубок АМФІФО 1/2 . 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 120 глядачів.

Голи: С. Локатир 12, Є. Петрик 14 – А. Ковальчук 6, 22, М. Свірідов 24.

МФК "Нафтовик": С. Димид, О. Локатир, Є. Петрик, Р. Покачайло, С. локатир, Г. Яворський, І. Паньків, М. Бабінчук, О. Шатковський, Р. Шиян, М. Гала. Тренер – С. Димид.

"Sandalino": І. Гавадзюк, М. Свірідов, Р. Гаврилюк, А. Ковальчук, А. Олійник, С. Дак, В. Костюк, О. Блонський, І. Тепчук.  Тренер – А. Олійник.

Попередження: не було.

Арбітри:  Т. Демянчук, І. Салаш, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

"SANDALINO" зіграє у фіналі

"SANDALINO" зіграє у фіналі

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області