Новини :: Кубок

Кубок

Кубок України далі без "Візи"

Кубок України далі без "Візи"

У домашньому матчі-відповіді 1/8 розіграшу Кубка України "Віза-Вторма" не відіграла два м’ячі у "Титан-Зорі" і припинила боротьбу за почесний трофей. Більше того, наша команда пропустила у двічі більше ніж на виїзді.

Суперник розпочав матч першим номером і практично тримав у напрузі нашу команду до фінальної сирени. Гості майже кожну свою атаку старалися завершувати ударом п оворотах "Віза-Вторма" тривожний "дзвінок" від гостей прозвучав на 5 хв, коли Павло Пічкуров попав у перекладену воріт, а вже наступна атака принесла "титан-Зорі" успіх. Відзначився Орест Боргун. Завдання для нашої команди значно ускладнилося і гравці "Візи" спробували перехопити ініціативу, але більш досвідчений суперник не збавляв обороти гостро контратакуючи. Натомість у наших гравців не виходила кінцівка атак. У цей час відмінно діяв у воротах гостей Юрій Васильченко, рятуючи партнерів після ударів Білика, купецького та Москалика. Захопившись атаками, "мануфактурники" ледь не пропустили вдруге перед перервою. У першому випадку виручив воротар Олег Оринчак, а Доманський не попав у ворота.

Другу половину матчу "Віза-Вторма" розпочала активніше, але реалізувати свої моменти біля воріт "Титан-Зорі" не зуміли Білик, Кушецький, Паньків і Уграк. Та на 28 хв Роман Москалик із штрафного накінець пробив воротаря гостей. Вболівальники повірили у команду та емоції одразу стихли, коли Павло Пічкуров миттєво скористався помилкою нашого захисту і знову вивів гостей. Через хвилину "Віза-Вторма" отримала шанс зрівняти рахунок. Гості не розібралися у захисті і воротар вдруге зіграв м’ячем від партнера. Однак, наші гравці не скористалися таким "подарунком" від гостей, а коли у наступній атаці Ігор Білик не попав у порожні ворота, перехопивши м’яч у суперника, "Віза" зупинилася. А суперник відразу забив. Сумбур у діях гравців "Візи" продовжився, що призвело до невиправданих трьох голів на останній хвилині матчу. Поразка не по грі, тим більше підсумковий рахунок. Однак, це свідчить про те, що нашому лідеру є ще над чим працювати, щоб перемагати команду Екстра ліги та ще й з групи лідерів. І все-таки респект "Візі-Вторма" – аматорській футзальній команді, яка вдруге постіль зупиняється на стадії 1/8 розіграшу Кубка України, поступившись сильній команді Екстра ліги.

"Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) – "Титан-Зоря" (Покровське) – 1:6 (0:1).

Cубота 11 лютого 2017 р. 13.00. Спортивний зал ФОКу. 500 глядачів.

Голи: Р. Москалик 28 – О. Боргун 6, П. Пічкуров 31, М. Лінник 35, 40, А Доманський 40,40. 

"Віза-Вторма": О. Орищук, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Кушецький, С. Паньків, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, В. Гурак, В. Лещук, В. Данищук, Є Борсук. Тренер – О. Веприк.

"Титан-Зоря": Ю. Васильченко, А. Доманський, П. Пічкуров, Д. Шеховцов, В. Грицовець, В. Кожемяка, М. Лінник, Є. Леміш, О. Боргун, М. Шпигар, А. Мілінький, А. Мельник. Тренер – П. Пічкуров.  

Попередження: О. Веприк (10) – П. Пічкуров (17), М. Шпигар (20), А. Мілінький (28).

Арбітри:  Є. Гордієнко (Одеса), О. Дуцяк (Дрогобич), П. Липецький, Т. Демянчук (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу – С. Дребужан (Мукачево).

Кубок України далі без "Візи"
Ігор Білик мав найбільше нагод відзначитися
Кубок України далі без "Візи"
"Титан-Зоря" йде далі без "Візи"

Кубок України далі без "Візи"

Кубок України далі без "Візи"

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області