Новини :: Кубок

Кубок

"ВІЗА-ВТОРМА" знову у фіналі

"ВІЗА-ВТОРМА" знову   у фіналі

Здобувши перемогу з рахунком 2:0 над "Трейд Захід Будом" у півфінальному матчі розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2016/2017 років,  "Віза-Вторма" третій рік постіль вийшла до фіналу.

Нагадаємо, що на сьогодні саме "Віза-Вторма" є володарем цього почесного трофею обласного футзалу. А цьогорічний півфінальний матч був третім матчем між цими суперниками у нинішньому сезоні. Два попередні у чемпіонаті "мануфактурники"виграли у "будівельників". То ж "будівельники", готуючись до півфінального матчу, добре вивчили манеру і тактику гри суперника і були налаштовані на реванш. Крім того,  на кону фінал Кубка. І вже із старту матчу повели атаки на ворота "Візи". Заробили небезпечний штрафний, але не розпорядилися м’ячем ефективно. У звітному матчі "Віза" грала без свого капітана Олега Веприка, але з новим наставником на чолі. Саме півфінальний матч став дебютним для Івана Скіцка у нинішньому сезоні на посту головного тренера "Візи-Вторма" після відставки з НФК "Ураган". То ж гравці, які добре знають свого наставника, були над мотивовані на півфінал – бажання знову зіграти у фіналі і зробити своєрідний подарунок головному тренеру. Спокійно стримавши стартовий натиск суперника, "мануфактурники" почали перехоплювати ініціативу у матчі і гостро атакувати ворота Рибака. Святослав "тягнув" всі прямі удари, але на 8 і 9 хв був безсилий виручити партнерів після розіграшу стандартів суперником. Два голи "збили" настрій "будівельникам" і лише у другому таймі вони знову активізували свої дії, однак, забити Борсуку не змогли. "Віза" контролювала ситуацію на площадці і на "класі" довела матч до перемоги, втретє вийшовши до фіналу розіграшу Кубка АМФІФО.

А "Трейд Захід Буд" тепер сконцентрує всі зусилля, щоб завершити дебютний сезон в обласному чемпіонаті на "срібній" позиції.

Отже, наступного четверга 23 лютого о19.30 відбудеться фінальний матч 10 розіграшу Кубка АМФІФО, у якому зустрінуться "Віза-Вторма" і  "Sandalino".

"Віза-Вторма"  (Івано-Франківськ)  –  "Трейд Захід Буд"  (Івано-Франківськ) - 2:0 (2:1).

Середа 15 лютого 2017 р. Кубок АМФІФО 1/2 . 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 220 глядачів.

Голи: Р. Уграк 8, В. Гурак 9.

"Віза-Вторма": Є. Борсук, Р. Уграк, Р. Москалик, О. Перепічка, І. Кушецький, С. Паньків, В. Лещук, В. Гурак, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Орищук. Тренер – І. Скіцко.

"Трейд Захід Буд": С. Рибак, Ю. Береговський, А. Стоцький, М. Ткачук, І. Ципердюк, В. Вікуловський, М. Лаврук, О. Гатило, М. Чугайда, Н. Брицький, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, Н. Самочко, О. Вонс.  Тренер – М. Ткачук.

Попередження: Р. Москалик (2), С. Паньків (24) – І. Ципердюк (18), Ю. Береговський (19).

Арбітри:  Я. Вовчок, І. Салаш, М. Гудима, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.2

"ВІЗА-ВТРОМА" знову у фіналі
Стартовий штурм воріт "Візи"
"ВІЗА-ВТРОМА" знову у фіналі
ВасильГурак (з мячем) закріпив успіх партнерів у півфіналі
"ВІЗА-ВТРОМА" знову у фіналі
Святослав Рибак старався у воротах як міг
"ВІЗА-ВТРОМА" знову у фіналі
Атаки "Візи" були гострими
"ВІЗА-ВТРОМА" знову у фіналі
Забрати мяч у Ігоря Кушецького не просто

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області