Новини :: Кубок

Кубок

Відбувся заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО

Відбувся заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО

Алан виходить у чвертьфінал

Відбувся заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО, у якому зустрічалися “Ураган-2 КФВ” і “Алан”. Матч видався напруженим і лише з допомогою серії 6-метрових ударів вдалося виявити переможця.

Попри те, що молоді “дракони” виступали дійсно другою командою, матч був цікавим і багатим на гольові моменти з обох сторін. Вже у дебюті матчу  “аланівці” вдало відбили атаку суперника і Андрій Вацеба стрімко пройшов по правому краю і віддав точну передачу на Барчука, який у дотик відправив м’яч у ворота “Урагану-2 КФВ”. Молодим “фізкультурникам” прийшлось перебудовувати свою атакувальну тактику і на 9 хв Петро Сенюк точним ударом завершив зусилля партнерів. “Алан” не відсиджувався в обороні і мав кілька хороших нагод знову забити. На 12 хв чергова стрімка атака стала результативною. Знову Вацеба асистував на цей раз Цимбалістому – 2:1. По перерві ураганів ці мобілізувалися і Сенюк знову зрівняв рахунок, який протримався аж до фінальної сирени. З “позначки” результативніше пробили аланів ці – 3:2, які і вийшли до чвертьфіналу, де на них чекає ченіївський “САВ сервіс.”

Відбувся заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО

“Ураган-2 КФВ”  (Івано-Франківськ)  –  “Алан” (Івано-Франківськ) - 2 : 2 (1:2) по пен. 2:3.

Середа 17 січня 2018 р. Кубок АМФІФО -  1/8 . 19.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: П. Сенюк 9, 17 – Р. Барчук 3, І. Цимбалістий 12. 6 метрові удари реалізували: В. Завертаний, О. Гірка – І. Нагірний, І. Цимбалістий, Р. Кузьмин. Не реалізував П. Сенюк.

“Ураган-2 КФВ”: Т. Левандівський, О. Гірка, М. Масевич, В. Завертаний, П. Сенюк, О. Негела, А. Душинський, В. Їжаковський, С. Данилишин, О. Чемерейко, В. Гнатковський. Тренер – Юрій Костишин.

“Алан”: В. Костяк, П. Ткаченко, А. Вацеба, Р. Барчук, І. Нагірний, О. Дадикін, І. Цимбалістий, В. Осипів, Р. Кузьмин.  Тренер – Андрій Соколенко.

Попередження: І. Цимбалістий (23).

Арбітри: Т. Демянчук, І. Салаш, П. Липецький, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області