Новини :: Кубок

Кубок

Стартуємо з Кубка АМФІФО

Стартуємо з  Кубка  АМФІФО

У суботу 16 січня продовжаться обласні змагання з футзалу матчами 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО. Цими поєдинками розпочинається друге коло сезону 2015/2016 років.

Першими на площадку манежу коледжу фізвиховання о 11:30 вийдуть"Helix-Галицький Двір" (Івано-Франківськ) та "Вихор" (Ямниця).

Другими о 12:30 зіграють делятинський "Прут" та "Ураган-4".

Далі ігри поновляться аж о 16 годині. Зв’язано це з матчем на Кубок України, у якому"Епіцентр К 10" прийматиме (о 14:00) рівенський "Кардинал". На прохання багатьох учасників змагань підтримати нашого володаря Кубка АМФІФО у матчі Всеукраїнського рівня організатори внесли корективи у час проведення матчів 1/8 Кубка АМФІФО.

Тому, о 16:00 зустрінуться СК "Городенка" та МФК "Снятин". Після них о 17:00 зіграють МФК"Долина" та МФК "Ревера". О 18 годині розпочнеться матч між "ДПС" та "Sandalino" з Коломиї, а завершиться "кубкова" субота матчем між "Медиком" та "Курінь-Пасом" о 19:00.

Ще дві пари 1/8 також перенесено через матчі Кубка України. НФК "Ураган" на виїзді 16 січня у Києві гратиме із "ЛТК-ІНБЕВ-НПУ", тому на середу 20 січня заплановано матч між "Ураганом-2 Коледж фізичного виховання" та "Козацьким Островом" (16:00), а дата та час матчу-родзинки такої ранньої стадії розіграшу Кубка між "Віза Вторма" та "Газовиком" ще узгоджується з учасниками цього матчу. Безперечно, такий матч вартий фіналу, але "сліпий" жереб "розпорядився" інакше. До речі, у неділю 17 січня о 14:00 у манежі КФВ у матчі Кубка України "Віза Вторма" прийматиме Екстраліговську львівську "Енергію".

Матчі 1/4 розіграшу Кубка АМФІФО відбудуться у суботу 30 січня.

 

Прес-служба АМФІФО