Новини :: Кубок

Кубок

"SANDALINO" "прощає" козаків у матчі 1/4 розіграшу Кубка АМФІФО

"SANDALINO" "прощає" козаків у матчі 1/4 розіграшу Кубка АМФІФО

У четвер 28 січня відбувся перший чвертьфінальний матч розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2015/2016 років. "Козацький Острів" із приміського села Чорнолізці зустрічався з коломийським "Sandalino".

На стадії 1/8 розіграшу суперники здолали не простих конкурентів. Особливо це стосується "козаків", які дещо сенсаційно обіграли "Ураган-2 КФВ" у серії післяматчевих 6-метрових ударів. Коломияни були сильнішими за першоліговий "ДПС". Здолавши одного із фаворитів цьогорічного сезону на стадії 1/8, "козаки" реально "відкривали" собі шлях у кубковій сітці аж до самого фіналу. Так вони собі "подумали" і ледь не поплатилися у чвертьфіналі, дещо недооцінивши суперника.

Матч розпочався спокійно, гравці вичікували на помилки один одного в обороні. І вже на 2-й хвилині коломиянин Ігор Крамар "перевірив" на міцність перекладену воріт "Козацького Острова", а ще через дві хвилини вони втратили хорошу нагоду відкрити рахунок у матчі. Натомість "козаки" повільно"входили" у гру, вичікуючи свого моменту. І він випав на 6-й хвилині, коли захист "Sandalino" грубо "обрізався", при виході в атаку. Зайвого чітко розіграли чорнолізькі футзалісти і голом відзначився Роман Кузьмин. Після такого несподіваного повороту подій у матчі коломияни додали в атаці і лише брак досвіду заважав їм вирівняти становище. А "козаки", стримуючи атаки суперника, рідко контратакували і на останніх секундах першого тайму ледь не подвоїли рахунок матчу.

Після перерви малюнок гри не змінився. Коломийські футзалісти пішли в атаку ще з більшими зусиллями, однак, надмірне бажання скоро зрівняти рахунок, заважало їм при завершенні атак. Із середини другого тайму біля воріт "Козацького Острова" розпочалася справжня "облога". Спочатку на 18-й хвилині хтось із коломиян не встиг "замкнути" прострільну передачу, а через кілька хвилин вже при розіграші кутового м’яч знову влучає у штангу воріт "козаків". "Sandalino" переходить на гру з п’ятим польовим і старається зрівняти рахунок, щоб спробувати своє щастя у післяматчевій лотереї. І цей крок міг би справдитися, коли б за 40 секунд до сирени Микола Свірідов "попав" у порожні ворота суперника. А так з мінімальним рахунком "козаки" першими із чотирьох пар "виплили" у півфінал Кубка АМФІФО.

Завтра 29 січня ще два матчі 1/4 розіграшу Кубка. О 18:00 зустрінуться "Helix-Галицький Двір" та "Курінь-Пас", а о 19:00 – МФК "Снятин" та "Віза Вторма".


 

"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – "SANDALINO" (Коломия) – 1:0 (1:0).

 

Четвер 28 січня. 19.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: Р. Кузьмин 6.

"Козацький Острів": М. Назарук, О. Блонський, О. Ольшанецький, Б. Ольшанецький, Р. Кузьмин, Р. Третяк, Р. Семенчук, Р. Галка, Т. Овчар, А. Вацеба, Т. Воробець. Тренер – Ю. Сливінський.

"Sandalino": І. Гавадзюк, І. Крамар, В. Маковійчук, Н. Маковійчук, В. Данищук, О. Тодорак, В. Халабарчук, М. Свірідов, А. Ковальчук. Тренер – В. Корнута.

Попередження: Б. Ольшанецький (16) – О. Тодорак (22).

Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.


 

З сіткою та результатами розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – КУБОК ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

 

 

Прес-служба АМФІФО