Новини :: Кубок

Кубок

"Ураган-4" - у півфіналі розіграшу Кубка АМФІФО

"Ураган-4" - у півфіналі розіграшу Кубка АМФІФО

У вівторок 2 лютого відбувся останній чвертьфінальний матч розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2015/2016 років. "Ураган-4" зустрічався з МФК "Ревера".

Команди розпочали матч обережно, довго контролюючи м’яч, розігрували "домашні" заготовки. І вже на першій хвилині "Ревера" мала шанс вийти вперед. Після ефектного удару Гнатюка мяч “облизав” обидві стійки воріт, але викотився на площадку. Через кілька хвилин з перевірки стійки воріт розпочали "ураганівці". Вколовши один одного у дебюті матчу, надалі суперники нічим не відзначилися. Хіба що наприкінці тайму знову Гнатюк не переграв стійку ураганівських воріт.

У другому таймі суперники вирішили оживити гру і розпочали атакувати. Напруга у матчі зростала, але результату не було аж до сирени. Згідно Регламенту обласних змагань переможець виявляється у серії 6-метрових ударів. Перша пара забила, друга не забила. Все вирішувалося у третьому підході. Микола Курчій з "Ревери" не забив, а Василь Костюк потужним ударом вивів "Ураган-4" до півфіналу Кубка АМФІФО, де суперником буде "Козацький Острів".


"УРАГАН-4" (Івано-Франківськ) – МФК "РЕВЕРА" (Івано-Франківськ) - 0:0 (у серії 6 метрових – 2:1).

Вівторок 2 лютого. 20.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 50 глядачів.

Голи: С. Клюшніченко +, І. Крук -, В. Костюк +-Р. Ципердюк +, Р. Мироняк -, М. Курчій -.

"Ураган-4": Т. Качур, С. Клюшніченко, Т. Кузик, М. Слободян, І. Крук, В. Костюк, Ю. Костишин, А. Клебан, В. Лесів, Д. Андрусяк, П. Кіфяк, В. Сергенюк. Тренер – В. Гундяк.

"Ревера": Р. Бурда, Р. Ципердюк, Ю. Федчишин, Я. Гнатюк, Р. Мироняк, О. Макогон, Д. Бєлоусов, В. Рій, М. Курчій, Р. Процак. Тренер – В. Рій.

Попередження: Р. Процак (13).

Арбітри: Т. Демянчук, М. Липко, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.


кубок області з футзалу

З сіткою та результатами розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – КУБОК ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Прес-служба АМФІФО