Новини :: Кубок

Кубок

"Віза Вторма" - у фіналі Кубка АМФІФО

"Віза Вторма" - у фіналі Кубка АМФІФО

Другим фіналістом цьогорічного розіграшу Кубка АМФІФО стала "Віза Вторма". Вихід до фіналу саме "Візи" передбачався, адже лідер чемпіонату потужно проводить всі свої ігри і ще не втратив жодного очка. Та й суперник був не з числа лідерів. Але, як засвідчив сам матч, події розгорталися не зовсім "на руку" "Візи". Тактика швидких атак і гол у дебюті на цей раз не спрацювали. І в цьому головна заслуга молодих "курінних", які добре вивчили суперника і вибрали оптимальну тактику на матч. Окремо слід відзначити гру воротаря "Курінь-Пасу" Романа Зубкевича. Саме його дії "у рамці" не дозволяли лідеру забити аж до 22-ї хвилини. Він виручав партнерів у неймовірних ситуаціях. На жаль, коротка лава запасних дала про себе знати і "курінні" вибилися із сил через те, що багато невиправдано "фолили". Тільки двічі у першому таймі "курінні" створили небезпеку біля воріт "Візи", решту ж ігрового часу захищалися.

У другому таймі характер матчу не змінився, але вже відчувалася нервозність у діях гравців "Візи Вторма". Та на 22-й хвилині вони все-таки розіграли красиву швидку комбінацію і Станіслав Паньків нарешті "пробив" Зубкевича, а через 30 секунд Станіслав знову засмутив суперників. Закріпив перевагу своєї команди її капітан Олег Веприк, який невдовзі потужно пробив з десятиметрової позначки. "Курінні" втратили найменший шанс пробитися до фіналу через післяматчеву "лотерею" і до фінальної сирени ще двічі пропустили.

"Віза Вторма" здобула ще одну перемогу з великим рахунком і вдруге поспіль вийшла до фіналу розіграшу Кубка АМФІФО, де у четвер 3 березня зустрінеться з "Козацьким Островом" (19:00).


"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) - "КУРІНЬ-ПАС" (Івано-Франківськ) – 5:0 (0:0).

Пятниця 19 лютого. 20.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 80 глядачів.

Голи: В. Гурак 15 – не реалізував 10 метровий удар,С. Паньків 22, 23, О. Веприк ++ 26, І. Білик 26, І. Подолюк 30.

"Віза Вторма": Є. Борсук, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, В. Гурак, Р. Уграк, Р. Москалик, О. Януш, І. Білик, Я. Семянчук, О. Орищук. Тренер – В. Перепічка.

"Курінь-Пас": Р. Зубкевич, В. Пятковський, В. Лещук, Т. Томин, М. Ліпатов, В. Крикунов, В. Тодорів, М. Федюк. Тренер – В. Белей.

Попередження: І. Кушецький (15) – Т. Томин (11), В. Крикунов (21), М. Ліпатов (30).

Вилучення: Т. Томин (29 за друге попередження).

Арбітри: І. Салаш, М. Липко, І. Дебенко, В. Гронський.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.


кубок області з футзалу

З сіткою та результатами розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – КУБОК ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Прес-служба АМФІФО