Новини :: Кубок

Кубок

Фінал КУБКА АМФІФО – 3-го березня

Фінал КУБКА АМФІФО – 3-го березня

3-го березня визначиться новий володар Кубка АМФІФО з футзалу сезону 2015/2016 років.

У фінальному матчі, який розпочнеться о 19:00 зустрінуться новоспечений чемпіон області нинішнього сезону "Віза Вторма" та дебютант чемпіонату "Козацький Острів".

Цьогорічний розіграш є дев'ятим, а новий володар буде шостим в історії кубкових протистоянь. Нагадаємо, що перший розіграш Кубка відбувся у сезоні 2007/08 років і першим володарем стала команда "Прикарпатського Торгового Дому", яка ще двічі після цього вигравала цей почесний трофей (сезони 2010/11 та 2011/12 років). Другим володарем стала команда "Ельдорадо" (2008/09). Першою командою, яка виборола Кубок не будучи учасником вищої ліги, була першолігова "Баварія РП" у сезоні 2009/10 років. У сезоні 2012/13 років Кубок "помандрував" до Микуличина із "Зорями Карпат", а наступні два сезони кубкову гегемонію тримав "Епіцентр К" (2013/14 та 2014/15). То ж табличка з написом якої команди з'явиться у четвер на Кубку дізнаємося одразу після сирени у фінальному матчі між"Візою Вторма" та "Козацьким Островом". Запрошуємо вболівальників на фінал!

А за дві години до фіналу у цьому ж залі пройдуть обласні фінальні змагання Всеукраїнської шкільної футзальної ліги. До обласного фіналу пробилися чотири шкільні команди з Івано-Франківська, Коломиї, Долини та Коломийського району. Переможець обласного фіналу зіграє два матчі із переможцем Чернівецької області за право змагатися у всеукраїнському фіналі у Києві.

То ж, шановні прихильники футзалу, підтримайте емоціями школярів у боротьбі за перемогу!

 

Прес-служба АМФІФО