Новини :: Кубок

Кубок

"Віза Вторма" – новий володар Кубка АМФІФО

"Віза Вторма" –  новий володар Кубка АМФІФО

У фінальному матчі "Віза Вторма" впевнено з рахунком 5:1 обіграла "Козацький Острів" і стала новим володарем почесного трофею обласного футзалу.

Цьогорічний розіграш є дев'ятим , який проводить обласна Асоціація, а новий володар став шостим в історії фінальних кубкових протистоянь. Перший розіграш Кубка відбувся у сезоні 2007/08 років і першим володарем стала команда "Прикарпатського Торгового Дому", яка ще двічі після цього вигравала цей почесний трофей (сезони 2010/11 та 2011/12 років). Другим володарем стала команда "Ельдорадо" (2008/09). Першою командою, яка виборола Кубок, не будучи учасником вищої ліги, була першолігова "Баварія РП" у сезоні 2009/10 років. У сезоні 2012/13 років Кубок "помандрував" до Микуличина із "Зорями Карпат", а наступні два сезони кубкову гегемонію тримав "Епіцентр К" (2013/14 та 2014/15).

Фінальнийматч розпочався атаками ймовірного фаворита "Візи Вторма" і вже у дебюті матчу атакуючі зусилля партнерів точним ударом завершив Ігор Подолюк. Гравці "Козацького Острова" після пропущеного м'яча ще більше розгубилися. У їх діях спостерігалася неузгодженість, що призводило до зайвих втрат м'яча. Суперник також у цей час досить нервував, що виразилося у значній кількості фолів. А коли на 9-й хвилині Олег Веприкпоцілив у "дев'ятку", "козаки" зовсім розгубилися. Спроби організувати атакуючі дії не виходили, а втрата м'яча компенсувалася фолом. Кубкової надії "Візі" додав дубль Станіслава Паньківа, який завершив перший тайм голом і ним же розпочав другий. Поступаючись у рахунку, "козаки" спромоглися на гол престижу зусиллями Богдана Ольшанецького. Але у подальшому цей гол не додав сил та впевненості чорнолізьким футзалістам і м'яч знову влетів у сітку їхніх воріт. Ігор Білик технічно відправив круглого повз руки Михайла Назарука. Кінцівка фінального матчу проходила засценарієм "Візи", а суперник тільки встигав "заробляти" фоли. Фінальна сирена сповістила ім'я нового володаря Кубка АМФІФО сезону 2015/2016 років – це "Віза Вторма".

Шостий володар Кубка "оформив" золотий дубль,"придбавши" для золотих медалей чемпіонату кубкову чашу.

"ВІЗА ВТОРМА" (Івано-Франківськ) – "КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ" (Чорнолізці) – 5:1 (3:0).

Четвер 3 березня. 19.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 800 глядачів.

Голи: І. Подолюк 3, О. Веприк 9, -- 30, С. Паньків 14, 17, І. Білик 20 – Б. Ольшанецький 19.

"Віза Вторма": Є. Борсук, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Білик, Я. Семянчук, О. Орищук. Тренер – В. Перепічка.

"Козацький Острів": М. Назарук, О. Блонський, О. Ольшанецький, Б. Ольшанецький, Р. Кузьмин, Р. Семенчук Р. Галка, Т. Овчар, Р. Третяк. Тренер – Ю. Сливінський.

Попередження: О. Веприк (15) – Р. Семенчук (22), Р. Третяк (29).

Арбітри: І. Салаш, І. Дебенко, П. Липецький, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький

Віза Вторма володар Кубка АМФІФО

З сіткою та результатами розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – КУБОК ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Прес-служба АМФІФО