Новини :: Шкільний футзал

Шкільний футзал

СШ №6 м.Долина – переможець обласного етапу Шкільної футзальної ліги України

СШ №6 м.Долина – переможець обласного етапу Шкільної футзальної ліги України

Вчора в залі Коледжу фізичного виховання, напередодні фінального матчу за кубок Івано-Франківської області з футзалу пройшов не менш захоплюючий турнір, в якому вирували шалені дитячі емоції, а долю переможця визначив лише один забитий м'яч.

Шкільна футзальна ліга України – новий, але вже дуже популярний турнір, який минулого року започаткувала Асоціація футзалу України. Цьогоріч до обласного фіналу змагань потрапили 4 команди: СШ №25 м.Івано-Франківська, ЗОШ №4 м.Коломия, ЗОШ с.Лісний Хлібичин Коломийського р-ну та СШ №6 м.Долина.

У першому півфіналі "сліпий жереб" звів між собою дві команди з Коломийщини. Учні ЗОШ №4 з перших хвилин захопили ініціативу і дуже швидко змогли відкрити рахунок у матчі. Загалом перший тайм завершився з рахунком 3:0 на користь містян, а в другому команди обмінялися влучними пострілами.

Віза Вторма володар Кубка АМФІФО

Другий півфінальний матч між івано-франківською ЗОШ №25 та юними долинянами був більш інтригуючим. В першому таймі перевагою володіли господарі, але так і не змогли знайти ключів до воріт суперника. Натомість другу половину зустрічі краще провели учні СШ №6 м.Долина, які змусили голкіпера івано-франківців двічі витягати м'яча з сітки власних воріт. На останній хвилині матчу суперники відквитали один гол, але було вже надто пізно.

В матчі за почесне третє місце ЗОШ №25 м.Івано-Франківська зуміла продемонструвати свої найкращі якості, розгромивши команду з Лісного Хлібичина. Незважаючи на невтішний підсумковийрезультат в складі команди з коломийщини своєю грою вирізнялася єдина на турнірі дівчинка – гравець ФК "Прикарпаття" Вікторія Остапів.

Фінальний матч між ЗОШ №4 м.Коломия та СШ №6 м.Долина став справжньою окрасою турніру. Впродовж двох таймів на полі точилася рівна та безкомпромісна боротьба. А долю поєдинку вирішив лише один забитий м'яч, який долиняни зуміли провести в середині першого тайму. Наприкінці матчу юні коломияни мали шанс зрівняти рахунок, але фортуна була на боці команди з Долини, яка цілком заслужено стала переможцем обласного етапу Шкільної футзальної Ліги України.

Віза Вторма володар Кубка АМФІФО

Тепер на юних долинян очікують два стикові матчі з кращою командою Чернівецької області ЗОШ №27. Переможець отримає путівку до Всеукраїнського фіналу, який пройде в Києві вже в квітні цього року.

 

Олександр Дем'янчук