Новини :: Шкільний футзал

Шкільний футзал

Все вирішиться вдома

Все вирішиться вдома

У неділю відбувся перший стиковий матч "Шкільної футзальної ліги України". Це третій етап Всеукраїнських змагань з футзалу серед школярів. Переможець нашої області – юні футзалісти з долинської "СЗШ №6" зустрілися у Чернівцях із однолітками "ЗШ №27".

Матч розпочався атаками господарів площадки і ці зусилля принесли їм успіх вже у середині першого тайму, коли рахунок став 2:0. Гості потроху адаптувалися і почали "турбувати" володіння чернівчан наприкінці тайму. Невдовзі юні долинські футзалісти зрівняли рахунок. По перерві гра проходила спокійніше і гравці діяли обережніше. Але фактор "власного поля" дався в знаки і господарі зуміли ще двічі забити, здобувши перемогу з рахунком 4:2.

Тепер ці команди чекають на матч-відповідь, який відбудеться на Івано-Франківщині. Але чи у Долині, чи в Івано-Франківську ще вирішують. Про дату, час та місце цього матчу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що переможець цього двобою змагатиметься у квітні у Києві у фіналі перших всеукраїнських змагань з футзалу "Шкільної футзальної ліги України".

Шкільна футзальна ліга України

Прес-служба АМФІФО