Новини :: Змагання АФЛУ

Змагання АФЛУ

МФК "Віза Вторма" здобула другу перемогу у фіналі Аматорської футзальної ліги України

МФК "Віза Вторма" здобула другу перемогу у фіналі Аматорської футзальної ліги України

МФК "Віза Вторма" здобула другу перемогу у фіналі Аматорської футзальної ліги України. Завдяки голам Подолюка і Москалика івано-франківці переграли харківську "Слободу".

Груповий етап, 2 тур, Група “А”, СК “Динамо”

“Слобода” (Харків) – “Віза Вторма” (Івано-Франківськ) – 0:5 (0:2)

Арбітри: Максим Куцак (Хмельницький), Олег Процюк (Житомир)

Голи: Москалик (1, 18), Подолюк (9, 16, 21)

Попередження: немає

Вилучення: немає

З місця в кар'єр - вже перша атака “Візи Вторма” на 7-й секунді (!) завершилася точним ударом Романа Москалика, харків'яни, ще не встигнувши як слід“помацати” м'яч, вже стартували з -1. Гравці “Слободи” потихеньку освоїлися на паркеті СК “Динамо”, і навіть почали атакувати. На 6-й хвилині тайму Андрій Усик вирвався на оперативний простір, але холоднокровності в дуелі з воротарем “Візи Вторма” нападнику не вистачило.

Тим не менш, “Віза Вторма” на правах явного фаворита діяла агресивніше, але, як і у вчорашньому матчі проти чемпіона Нікополя, команді не вистачало везіння в завершальній стадії. Правда, забивати сьогодні це не заважало, Ігор Подолюк подвоїв перевагу франківців. Харків'яни остаточно зосередилися на оборонних діях. І не можна сказати, що не виходило, більш того, контратаки в напрямку Івано-Франківська проходили із завидною регулярністю. Тільки ось на рахунок в першому таймі це все ніяк не вплинуло...

Варто звернути окрему увагу на Ігоря Подолюка - вчора саме його два м'ячі допомогли здолати непростий Нікополь, і сьогодні Ігор виступив наконечником практично всіх вдалих атак франківців. Третій м'яч “Візи Вторма” якраз на рахунку нашого героя. Підтримав почин товариша і Москалик, на 20-й хвилині він теж оформив дубль. Харків'яни теж шукали щастя біля воріт суперника, але всі їхні спроби ліквідовувались ще на підступах до штрафного майданчика. Чим ближче до кінцівці матчу, тим більше поєдинок почав нагадувати змагання Подолюка з Москаликом, Ігор на 21-й хвилині оформив хет-трик, і тепер слово було за Москаликом. Роман на 25-й хвилині добре приклався до м'яча, але той зрадницьки розминувся з дальньою від воротаря дев'яткою.

У підсумку 5-0 на користь “Візи Вторма” і 3-2 на користь Подолюка!

Ігор Михайлович, президент “Віза Вторма”:

- Ми добре вивчили суперника, мали у своєму розпорядженні нарізку з матчів “Слободи”. Ніякої недооцінки не було, хлопці непогані, але їм не вистачає саме футзалу, вони більше грають у великий футбол. Нам не вистачає виконавської майстерності, так як перед змаганнями ми втратили кількох провідних гравців. Намагаємося грати так, як дозволяє склад на даний момент. У команді немає яскраво вираженого нападника, забивають всі і регулярно. У внутрішньому чемпіонаті кращий бомбардир сезону навіть не з нашої команди, хоча ми по ходу сезону не програли жодного матчу.

 

Прес-служба АФЛУ