Новини :: Змагання АФЛУ

Змагання АФЛУ

МФК "Віза Вторма" виборює путівку у фінал першої ліги АФЛУ

МФК "Віза Вторма" виборює путівку у фінал першої ліги АФЛУ

У півфінальному поєдинку івано-франківській "Візі Вторма" протистояв вже фактично екс-чемпіон АФЛУ дніпропетровський "Ювіком", який не вийшов у Вищу лігу за підсумками групового раунду і намагався реабілітуватися завдяки виступам у Першій лізі.

Перед звітним матчем "Віза Вторма" відчувала великі проблеми зі складом – в строю залишилося всього шість (!) гравців. Однак, завдяки правильній стратегії тренера на гру і божевільній самовіддачі прикарпатських футзалістів, "мануфактурники" зломили опір непоступливого суперника і вийшли у фінал чемпіонату.

Перша ліга, півфінал, ФОК м.Житомир

"Віза Вторма" (Івано-Франківськ) – "Ювіком" (Дніпропетровськ) – 4:1 (0:0)

Зі стартових секунд суперники повели позиційну боротьбу на всіх ділянках майданчика. "Віза Вторма" стримувала атакуючі пориви дніпропетровців і при першій нагоді контратакувала. На паркеті вистачало боротьби, часом – на межі фолу. У цьому плані команди точно не поступалися один одному. В цілому гра проходила під контролем галичан, яких на останньому рубежі надійно страхував воротар. Незважаючи на старання команд, після першого тайму на табло продовжували горіти нулі.

У другій половині зустрічі івано-франківці взяли ініціативу в свої ноги і з кожною секундою нарощували тиск на ворота "Ювікома". Треба відзначити голкіпера дніпропетровців, який кілька разів витягав "мертві" м'ячі. І, коли здавалося, що суперникам не уникнути серії пенальті, "мануфактурники" знайшли лазівку в обороні "Ювікома" і відкрили рахунок. Розуміючи, що залишається мало часу, дніпропетровці одразу перейшли на гру з п'ятим гравцем. Однак, це "Ювікому" вже не допомогло. Спочатку футзалісти "Візи Вторма" тричі влучно вразили незахищені ворота своїх візаві. Після чого дозволили забити супернику гол престижу. А в підсумку здобули переконливу перемогу і 27 березня в фіналі поборються за чемпіонство Першої ліги АФЛУ з командою "Рівне 112" з Рівного.

 

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу